2 nakvynės su pusryčiais ir SPA viešbutyje „Best Baltic Druskininkai Central“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Druskininkai kurorto centre įsikūręs 4* viešbutis „BEST BALTIC Central“ įrengtas elegantišku stiliumi, interjere vyrauja pastelinės spalvos, čia užlieja prabangos pojūtis. Išskirtinio aptarnavimo restorano durys atviros viešbučio svečiams skaniai papusryčiauti bei romantiškai pavakarieniauti žvakių šviesoje. Aukščiausias paslaugų lygis, profesionalus aptarnavimas, maisto kokybė bei romantiška atmosfera užkariavo jau daugelio svečių širdis.

Ieškote kur apsistoti ir kokybiškai pailsėti Druskininkų kurorte? Tuomet Best Baltic Central yra būtent ta vieta, kurią turėtumėte aplankyti. Griebkite savo antrąja pusę ir romantiškai praleiskite laiką šiame viešbutyje. Remiantis šiuo dovanų kuponu, jums priklauso dvigubas apsilankymas SPA zonoje, kurioje rasite sūkurinę vonią, bei sauną ir garinę pirtis. Pasišildykite, atsipalaiduokite, ir pajuskite kaip išgaruoja visos blogos mintys. Į pasiūlymą įeina ir pusryčiai, kurie Best Baltic Central viešbutyje yra tiekiami pakankamai sotūs - išalkę tikrai neišvyksite.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės standartiniame dviviečiame kambaryje 2 asmenims;
  • pusryčiai;
  • apsilankymas SPA (sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia) 2 kartai;
  • wi-fi;
  • nemokama automobilių stovėjimo aikštelė;

Svarbu:

Atvykimas galimas nuo rugpjūčio 29 d. iki birželio 29 d., išskyrus gruodžio 24 d. - sausio 5 d. Atvykimas nuo 14.00 val.  Išvykimas iki 12.00 val. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Best Baltic Central“, Šv. Jokūbo g. 22, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Tik darbo dienomis, Visomis savaitės dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

120,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +120

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Best Baltic Druskininkai Central
+37031360533, +37061261763
Best Baltic Druskininkai Central Google 4.2 / (826)
  • Prieš savaitę kažkur svečiavomės šiame viešbutyje,tad turime keletą ganėtinai svarbių pastabų. :) Pirmiausia kas mums užkliuvo t.y pirčių ir jacuzzi zona. Jazzuzi - vanduo šaltas! Pirtys vos,vos minimaliai šiltos,tai tikrai mus nuliūdino. Net nekalbame apie tai,jog viešbutyje jau tikrai labai reikalinga renovacija. Taipogi kas ganėtinai mus nustebino tai chalatai. Kambaryje chalatų nebuvo ko pasekoje jų reikėjo prašyti registratūroje ir kas labiausiai nustebino,tai jų dydis. Kadangi mums chalatai buvo per maži,nuėjome paprašyti į registratūra šiek tiek didesnių chalatų,ko pasekoje jų atsakymas mus nustebino,jog čia " UNIVERSALUS " dydis,nors aiškiai ant chalato buvo parašyti dydžiai. Tad likome nieko nepešę ir teko " spaustis " į tuos chalatus ką gavome. Vieta tobula! Viskas šalia,ranka pasiekiama,bet Jiems labaaai reikia atsinaujinti ir pakeisti požiūrį į daugelį dalykų. Po tokių " atostogų " norėjosi dar šiek tiek pailsėti kur nors kitur. :)
  • Aptarnaujantis personalas nemalonus, bendrauja atmestinai. Iš viso personalo, tik viena darbuotoja buvo maloni, kuri maloniai bendravo, šypsojosi bei pasisveikino. Visas kitas personalas toks,kurio norisi vengti. Spa zona šalta, klausia laiko kada norisi apsilankyti, tikėtina tam, kad riboti laiką, tačiau atėjus į mini spa (garinėje pirtyje telpa 2žmonės, saunoje 4-5, sukūrinėje vonioje telpa 3-4 asmenys) žmonių apie 10, turi skirstytis kas kur eina, kad nesigrūsti. Maistas skurdus, pasirinkimas mažas ypač tiems, kas netoleruoja laktozės ar gliuteno. Mes buvome su gyvūnu, apie kurio mokęstį nebuvo įspėti (už parą 19€). Pats viešbutis tvarkingas, šilta, tai bent tiek.
  • Malonus aptarnavimas. Geras "parkingas". Švaru. Kai kas jau šiek tiek palūžę, bet labai "akių nebado" ir netrugdo. Nebloga lokacija, šalia Akva parkas, keltuvas į Snow areną, miesto "bulvariukas". Viešbutis turi mini SPA, tačiau per viešnagę aplankyti nespėjau, tad pakomentuoti negaliu (nėra ir foto). Pusryčiai normalūs standartiniai.
  • Puikiai praleidome laiką! :) skani vakarienė, įvairaus maisto pasirinkimas pusryčių metu. Kambarys buvo švarus, gal tik pasigedome chalatų einant į spa ? nugaros masažas labai patiko, jauki aplinka :)
  • Šiame viešbutyje lankėmės trečiąjį kartą. Paskutinis kartas buvo prieš 4 metus. Per šį laiko tarpą matomas neblogas pablogėjimas, kiek žinome, pasikeitė vadovybė, tikriausiai dėl to taip ir atsitiko. Pradžia. Kadangi lankėmės ne pirmą kartą, parašiau el. laišką viešbučio administracijai su pasiteiravimu, ar būtų galima lojalaus kliento nuolaida. Vadovė Virginija pasirodė visai nevertinanti lojalių klientų, kadangi jos pasiūlytas variantas buvo 192 eurais brangesnis nei rastas kuponas internete. Matyt, Virginijai yra geriau mokėti komisinį mokestį tarpininkams ir galimai prarasti klientus nei suteikti nuolaidą. Į laiškus, beje, atsakymus gaudavau kas 2-3 dienas. Labai nusivylėme tokiu Virginijos „pasiūlymu“ lojaliems klientams, tačiau teko apsigyventi čia, kituose mums priimtinuose viešbučiuose nebuvo pakankamai vietų (keliavome su draugais). Maistas. Pusryčių pasirinkimas mažas, bet pavalgyti yra ko. Į mūsų kupona įėjo pietūs bei vakarienė. Vakarienė buvo švediškas stalas. Pirminė reakcija buvo itin mažas pasirinkimas ir iš pradžių nusivylėme, tačiau paragavę pildėmės lėkštes ne vieną kartą. Virtuvė tikrai gerai dirba savo darbą. Atskirai dėkojame ir padavėjai Živilei. Ji buvo labai rūpestinga, maloniai bendravo ir pasiteiravo, ko norėtume pietums kitą dieną (pietūs ne švediškas stalas, o du patiekalai, be galo skanu). Užjaučiame Živilę, kuri viena dirbo visą savaitgalį nuo pat ryto iki vakaro, viena vos spėdavo suktis pusryčių metu, norėjosi imti jai ir padėti. Įdomu, kur žiūri vadovybė, kad savaitgalį turint daug svečių leidžia dirbti tik vienam padavėjui. Save ir viešbutį gerbiantis vadovas pats stos dirbti, jeigu neturi kito darbuotojo. Nežinau, ar ta pati Virginija yra atsakinga už personalą, bet jeigu taip, nenustebčiau. Kambariai. Kambariai čia erdvūs, yra nemažai vietos pasidėti daiktus, didelė spinta, pakanka veidrodžių. Gavome kambarius trečiame aukšte, „palėpės“ tipo (lubos besileidžiančios), ne kartą daužėmės galvas į tas besileidžiančias lubas, bet tiek to. Patinka vonios kambarys, tvarkingas, gražus, pakankamai vietos pasidėti daiktams, gera dušo srovė. Kilimus reikėtų jau pakeisti, atrodo senoki, bet padorūs. Šaldytuvėlyje didžiulė smarvė, kartą atidariau ir daugiau ten nelindau. Draugų kambaryje buvo triukšmingas kondicionierius, kas nelabai džiugino. Vieną dieną iš pat ryto buvome pakabinę ant durų užrašą, kad sutvarkytų kambarį, tačiau valytojos to nepadarė. Registratūros darbuotoja vakare pati nešė mums naujus rankšluoščius. Bendras įspūdis. Viešbutis labai patogioje vietoje, viskas pasiekiama ranka. Maistas gaminamas skaniai, padavėja ir registratūros darbuotojos dirba gerai. Nemalonūs dalykai nepatiko, bet stipriai nesugadino nuotaikos. Trumpam poilsiui čia apsistoti galima, bet jeigu rinkčiausi daugiau nei vieną ar dvi naktis, keliaučiau į kitą viešbutį.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!