Prabangi nakvynė su vakariene dviem viešbutyje „Daugirdas“ Kaune

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Tai gurmanus ir romantikus, ieškančius jaukaus poilsio viliojanti Kauno vieta pasidabinusi net 4 žvaigždėmis. Tai atspindi kokybę, prestižą ir aukšto lygio aptarnavimą.

Kviečiame jus kartu su antra puse, draugu ar šeimos nariu apsilankyti Kaune, viešbutyje „Daugirdas“. Čia atsiveria prabangaus ir itin kokybiško poisio galimybės. Šis dovanų kuponas jums garantuoją patogią nakvynę su sočiais bei skaniais pusryčiais, kuriuos gausite vos atsikėlę. Taip pat į šį pasiūlymą įeina ir 5-ių patiekalų vakarienė su priderintais vynais. Skaniai bei romantiškai pavakarieniauti galėsite restorane Tar-Tar.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė liukso klasės kambaryje 2 asmenims;
  • pusryčiai;
  • 5-ių patiekalų degustacinė vakarienė „Tar-Tar“ restorane ir su prie patiekalų priderintais vynais;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis (išskyrus 02.14, 03.08, 12.31 ir Motinos dieną). 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Daugirdas“, Daugirdo g. 4, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

235,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +235

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Daugirdas
+370 37 301 561, hotel@daugirdas.lt
Daugirdas Google 4.4 / (929)
  • Puikus aptarnavimas. Jaukūs kambariai. Labai skanus maistas. Vieta tobula Kauno senamiestis
  • Fantastinė maisto ir vyno degustacija. Virtuvė dėmesinga, someljė sąmojingas. Maistas ir vynas nepriekaištingi. Labai rekomenduoju.
  • Vakarieniavome “Vakarienė tamsoje”. Nerekomenduoju. Aptarnavimas tikrai geras, bet yra eilė dalykų, kur yra vietos tobulėti. Visų pirma, operatyvesnio sprendimo svečių susodinimui beveik pusę skirto laiko užtruko kol susodino visus žmonės, vedė prie staliukų poromis ar nedudelėmis grupelėmis, o kiti turėjo stoviniuoti ir laukti. Antra, prie vieno staliuko atėjus su pora, sodina ir nepažįstamus žmonės, tad pabendrauti vakarienės metu su savo kompanija negali. O visų trečia - maistas. Tokio lygio restoranui ir eventui maistas kaip valgykloje. Gėrimai, net stalo vanduo, už papildomą kainą. Prėska, riebu, produktų šviežumas abejotinas, kvapas irgi, skoniai nedera. Desertas buvo paprastas miltinis sausas, kepimo miltelių skonio pyragas, perteptas vos jaučiamu kremu. Iš grupės dalyvių buvo nemažai nepatenkintų kokybe, buvo kas rado plauką. Vienintelis smagus dalykas renginio vedėja Indrė, kuri visą vakarą palaikė gerą nuotaiką.
  • Foto nebus, nes vakarienė tamsoje. Mintis vau! Bet... Atėjus matome barą, padavėjos mandrumo lygis šokiruoja, bet gal diena sunki. Baro stiklo siena valytojos nematė šiemet? Purvina, nutaškyta kaip kad net kaimo kioske švariau. Tamsoje vakariene - prėska viskas, skonis valgyklos, bet neregė viską labai PRO pristato, gaila kad jos super skanus patiekalo apibūdinimas neturi nieko bendro su maistu lėkštėje. Gavome plauką, speliojome tamsoje kokios jis spalvos ir iš kurios kūno vietos. Nu žodžiu, pykite nepyke už komentarą, bet grojate tik ant viešbučio vardo, jo tobulos vietos, tačiau kardinaliai reiktų susiimti.
  • Maistas buvo labai skanus tačiau aptarnavimu nelikaupatenkinta, tiesiog staliukas buvo rezervuotas iš anksto, šventės dieną oras buvo prastas ir buvau informuota, kad jei oras bus prastas gausime staliuką apačioje restorane, tačiau šventės dieną buvo galimybė būti tik ketvirtame aukšte, nors labai vėjuota ir lijo. Kažkoks nesusikalbėjimas.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!