Aktyvus komandinis žaidimas „Strėlių mūšis“ 2-10 asmenų

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Šaudymo iš lanko centras „Strėlė“ kviečia išbandyti akies taiklumą ir rankos tvirtumą šaudant iš lankų. Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Instruktoriai apmokys kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindins su lankais ir šaudymo technika.

Išbandykite naujieną Lietuvoje – „Strėlių mūšis“. Tai žaidimas sugrąžinsiantis Jus prie šaknų ir leisiantis išbandyti savo jėgą, greitį ir taiklumą su lanku ir strėle.

„Strėlių mūšis“, tai aktyvus komandinis žaidimas, kuriame jūsų draugų kompanija ar darbo kolektyvas apginkluojamas tikrais lankais ir strėlėmis, pritaikytomis šaudyti vieniems į kitus. Žaidimas vyksta specialioje labirinto tipo salėje. Žaidimo tikslas – kovoti su priešininkų komanda ir nušauti kuo daugiau priešų. Taip pat reikia įvykdyti specialias užduotis, kurios suteiks papildomų taškų. Varžomasi keletą kėlinių, kol pasibaigus laikui, daugiausia taškų surinkusi komanda skelbiama nugalėtoja.

Žaidimas yra aukšto saugumo lygio, kadangi modifikuotos tiek strėlės, tiek suteikiama papildoma speciali apsauga dalyviams. Patyrę instruktoriai išmokys naudotis šia įranga, paaiškins kaip šaudyti iš lanko ir pataikyti ten, kur norite. Šis žaidimas yra saugi bei itin smagi ir nuotaikinga pramoga. 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 val. trukmės aktyvus komandinis žaidimas „Strėlių mūšis“ 2-10 asmenų;
  • specialūs lankai;
  • apsaugos šalmai;
  • saugios strėlės su minkštais antgaliais;

Svarbu:

Pramoga skirta asmenims nuo 10 metų. Nuo gegužės 1 d. iki spalio 1 d. paslaugos vykdomos Naujojoje g. Pagiriuose, Vilniaus r., nuo spalio 2 d. iki balandžio 30 d. - Liepsnos g. 3, Vilnius.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Šaudymo iš lanko centras „Strėlė“, Liepsnos g. 3, Vilnius; Naujoji g., Pagiriai, Vilniaus r. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 2-10
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

200,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +200

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Strėlė
+37061431288
Strėlė Google 4.7 / (113)
  • Paaiskina pataria parodo kaip teisingai naudot. Sukomplektavo lanka pagal mano ugi. Puikiai saudo jau 2 metus. Streles perku ir tvarkau pas juos. Patenkintas.
  • Buvau mokomajame užsiėmime. Teorinė dalis nustebino, tikrai labai įdomi, pateiktos žinios nenuobodžiai. Praktinė dalis (šaudymas) paliko didelį įspūdį, puikiai paaiškinti pradmenys. Super praleistas laikas, tikrai grįšiu laisvalaikiui pašaudyti.
  • Faina vieta, dižiulis lankų ir jų priedų pasirinkimas. O pardavėjas labai malonus, tikrai gali patarti ir papasakoti atsiradus klausimams.
  • Į elektroninius laiškus neatsako. Nuvykus gyvai konsultacijai buvo pasakyta "nieko čia mes jums nepapasakosime". Viso vizito metu atrodė, kad trukdau. Nepanašu, kad personalas yra suinteresuotas įmonės pardavimais ar laimingu klientu.
  • Vaikystėje šaudei iš lanko ir nori prisiminti, o gal būt augai mieste ir nepažinai to malonumo?! ? Čia gali pasijausti tikru Robin'u Hood'u ?? Gera pramoga ir būdas išbandyti savo tikslumą. Ačiū, labai patiko ? Tik tai trūksta nuorodų/rodiklių. Pasirodo reikia kilti iki paskutinio 4-to pastato aukšto.
Komentarai