„VasaRojus“ dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„VasaRojus“ – tai ramybės oazė gamtos apsuptyje. Mėgaukitės magišku poilsiu išskirtinio dizaino ir formų pastatuose – Jurtoje ar Kupole, kaitinkitės pirtyje, vasaros metu plaukiokite baidarėmis Verknės upe. Čia šilta ir jauku visais metų laikais. Jurta ir Kupolai (Didysis, Mažasis) įrengti su visais patogumais, yra būtiniausi dalykai: mini virtuvėlė su kaitlente, šaldytuvu ir visais reikiamais indais. Jurtos konstrukcija: medinis karkasas, avių vilnos veltinis, kvėpuojanti danga, o Kupolai irgi ekologiški! Visa tai leis Jums pasijusti maža gamtos dalimi!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos paslaugos už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jei paslaugų sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „VasaRojus“, Parko g. 3A, Jundeliškių k., Birštono sav. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: Neribojama
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 100 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +100

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
VasaRojus
+37067085987, +37067016649, vasarojus.lt@gmail.com
VasaRojus Google 4.9 / (35)
  • Labai įdomi vieta. Norint kažko kitaip, tikrai verta atvykti. Ypatingi kupolai, viduje lb jauku ir tvarkinga, šaltesniu periodu šilta. Bet man didelį įspūdį paliko ir jurta, kuri yra ant upės kranto, visiškai nuošalyje... lb gera vieta naujamečiui. Rekomenduoju.
  • Tikrai išsikirtinė vieta norint pabėgti nuo miesto šurmulio :) pradedant nuo pasitikimo, dovanėlių jurtoje, baigiant gamta, apgalvotomis smulkmenomis ir protingai suplanuotu būstu bei aplinka, viskas tiesiog super. Dar papildomai veiklai išbandžiau individualią MMA treniruotę, tai treneriui Rokui didelis ačiū už malonų bendravimą, dėmesį ir gerus patarimus tobulinant judesių techniką :) Svečiavomės su 4 savaičių kūdikiu ir šuniuku. Planuojam grįžti dar ne kartą ir ne vieni :)
  • Nuostabi poilsiavietė! Labai gražu ir ramu. Bunant čia užmiršome apie visus darbus, rūpesčius ir tikrai pailsėjome. Kupolai jaukūs ir patogūs. Mūsų atostogų nesugadino net lietingas oras. Veiklos galite rasti ir viduje, ir lauke. Šį kartą rinkomės tolimiausią kupolą Rytį. Kitų dar nebandėm, tačiau jeigu kas nori būti atokiau ir turėti daugiau privatumo, šis kupolas mums atrodo geriausiai tam tinkamas. Per pagrindinį langą nesimato niekas, tik gamta. Tačiau, visoje poilsiavietėje buvo labai ramu, žmonių ne daug. Todėl, jeigu norite pailsėti nuo žmonių, ši vieta tam tobula ?. Nesigailėsit! Mes būtinai čia dar sugrįšime išbandyti kitų kupolų!☺️
  • Labai patiko, nebuvo nei vieno dalyko kuris sugadintu visa apsilankyma ir pernakvojima. Beabėjo gaila, kad teko išvažiuoti bet sugrišim! Tik atvažiavus pasitiko mandagi moteris/savininkė kuri aprodė kupola kuriame mes nakvojome, papasakojo apie aplinka, kupolus ir kt. Įėjus į kupola, radome stalo žaidimu, knygu, obuoliu, arbatos žoleliu ir vyno(turbut irgi naminio) saldaus ir gardaus skonio kaip ir minėjo panelė. Pernakvojus buvo šilta ir patogu, šildymas dirba protingai. Vaizdas nerealus nakti atidarius trikampinius langelius, visa kiema matai apšviesta lempom. Labai rekomenduojame išbandyti ir kitiem! - V ir R
  • Labai puikus pasirinkimas norintiems atsipalaiduoti, puikus kolektyvas, nuostabi aplinka. Viduje labai gražu, bei švaru. Pametus daiktus, tą pačia dieną jie buvo surasti. Tik geriausi atsiliepimai, likome labai patenkinti:)
Komentarai