Ultragarsinis riebalų tirpdymas kavitacijos aparatu Vilniuje

-33%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Ištirpdykite riebaliukus ir turėkite norimas kūno linijas! Kavitacijos procedūros metu ultragarso bangos suformuoja „sprogstančius“ mikroburbuliukus, kurios naikina riebalines ląsteles. Šitaip „suplėšomos“ ląstelių sienelės ir esantys riebalai išsilaisvina. Pasišalina į limfą – 90 proc., o iš karto į kraują – 10 proc. Taip pat vyksta celiulito gydymas, pagreitinama limfotaka ir kraujotaka, oda tampa stangresnė ir elastingesnė. Tai veiksmingas būdas turėti patrauklią figūrą!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • ultragarsinis riebalų tirpdymas kavitacijos aparatu 1 asmeniui

Svarbu:

Procedūra atliekama vienai pasirinktai zonai: pilvui, sėdmenims, šlaunims. Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 24 val. iki atvykimo. Kavitacijos kontraindikacijos: nėštumas ir žindymas; riebalų apykaitos sutrikimai; lėtiniai kepenų ir inkstų susirgimai; imuninės sistemos sutrikimai ir kraujotakos pažeidimai; atviros žaizdos ir kiti odos paviršiaus pažeidimai; cukrinis diabetes; gimdos mioma; alerginės reakcijos sojai; lėtinės infekcinės ligos; po pilvo operacijos; padidėjęs genetinis jautrumas. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Grožio salonas „Cult of Beauty“, Gedimino pr. 3. Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Vienos procedūros trukmė 40 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Pasirinktas kriterijus

40,00 €

-33 %

60,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +40

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Cult of Beauty
+37068434381, kosmetologui@gmail.com
Cult of Beauty Google 4.7 / (107)
  • Nustebino jausmas po masažo. Niekada nemaniau, kad galiu jaustis taip gerai. Masažuotojas Žydrūnas žino, ką daro, todėl jokių abejonių nekyla. Rekomenduoju ✨
  • Puikus masažo meistras! Žydrūnas ne tik atpalaidavo mano kūną, bet ir atgaivino mano energiją. Malonumas džiaugtis tokia kompetentinga ir profesionalia paslauga.
  • Pirmą kartą gyvenime teko pabūvoti profesionalaus nugaros masažo sesijoje pas meistrą Žydrūną. Nustebino tai, kaip atsakingai atlieka darbą, lokalizuoja labiausiai įtemptas nugaros sritis ir jas išmynko, pradirba, atpalaiduoja. Visą dieną vaikštau lyg ant debesų! Ačiū. Naujas nuolatinis klientas garantuotas! Sėkmės darbuose :)
  • Aplankiau Cult of Beauty saloną ir ten buvau pas sportinio masažo specialistą Žydrūną. Jo masažas - nepakartojamas! Jaučiau, lyg mano kūnas išskrido į kosmosą. Nuostabi patirtis! Rekomenduoju .Salonas labai jaukus, kabinetas idealiai švarus, meistras ir prieš ir po masažo rankas plovėsi, tai tarsi smulkmena, bet tikrai malonu žinoti, kad rūpinasi ir savo ir kliento higiena ir sveikata.
  • Labai patiko kirpimas, ačiū plaukų stilistei Eglei! Džiaugiuosi, jog pradžioje ramiai apsižiūrėjom ar taip pat įsivaizduojame rezultatą:)
Komentarai