Antakių korekcija, dažymas ir laminavimas salone „Scandal parlor“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Scandal parlor“ – tai grožio salonas Vilniuje, kuris derina grožį, stilių bei profesionalumą. Grožio salone teikiamos plaukų, veido, rankų priežiūros paslaugos moterims ir vyrams. Meistrai peržengę savo sferos ribas ir nestandartiškai kuria ekskliuzyvą, be to, labiausiai vertina individualumą ir aukštą profesionalumą. Atraskite save iš naujo su „Scandal parlor“! Jauki grožio salono atmosfera leis pasijusti it namie.

Grožio salone „Scandal parlor“ atliekamas viso manikiūro, plaukų dažymo, plaukų SPA, permanentinio makiažo bei barber paslaugos. Be to, profesionali „Scandal parlor“ komanda rūpinasi ir stiliaus įvaizdžio kūrimu. Nesvarbu, laukia fotosesija ar renginys, jausitės pasitikintys savimi, nes žinosite, kad su „Scandal parlor“ konsultantų pagalba atrodote visų geriausiai!

Kiekvienas klientas „Scandal parlor“ salone yra kokybiškai aptarnaujamas, pakonsultuojamas visais stiliaus klausimais ir išeina pasitikėdamas savimi. Pasilepinkite patys arba dovanų čekiu pradžiuginkite artimą žmogų!

Antakių laminavimo procedūra – puikus būdas, kad antakiai ne tik gražiai ir tvarkingai atrodytų, bet ir būtų sveiki. Todėl, kad jie yra „pamaitinami“ vitaminais, mikroelementais, baltymais ir keratinu, kurie ypač būtini plaukelių augimui. Džiaukitės savo nuostabiais antakiais!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. 30 min. trukmės antakių korekcija, dažymas ir laminavimas 1 asmeniui
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Scandal parlor“, Pylimo g. 33, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

34,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +34

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Scandal parlor
+37067787221
Scandal parlor Google 4.7 / (137)
  • Labai malonūs žmonės, geras aptarnavimas ir nuostabiai atliktas darbas. Šitam salone lankausi jau ne pirmą kartą, bet ir tikrai ne paskutinį. 100% rekomenduoju
  • Turėjau labai nemalonias patirtis su šiuo salonu ir jo meistru Dmitrijumi. Vieną kartą užsisakius paslaugas buvo pakeistas meistras ir apie tai nebuvau informuota. Sužinojau visai atsitiktinai paskambinus ir norėdama pakoreguoti laiką. Jei nebūčiau paskambinusi niekas nebūtų pasivarginęs man pranešti, jog netikėtai meistras išėjo atostogų ir jie be kliento sutikimo perkėlė mane pas kitą meistrą. Tai jau parodo salono kokybę ir požiūrį į jų paslaugų užsakovus. Pirmą kartą tokį nesusipratimą ir visišką salono nekompetenciją praignoravau,nes iki to įvykio meistro darbu buvau patenkinta. Tačiau šiandien įvyko dar vienas nesusipratimas. Meistras leido sau neatvykti. O administratorė ar savininkė leido sau pakomentuoti:" tai juk Dmitrijus". Salonas visiškai negerbia savo klientų ir jų laiko. Toks nesiskaitymas ir požiūris į darbą galutinai nuvylė. Nerekomenduoju šio salono niekam. Aptarnavimas žemos kultūros, apie meistro požiūrį į klientą net neverta kalbėti. Labai gaila, nes pats miesto darbas ilgus metus tikrai patiko. Tačiau po šių nesusipratimų virtinės daugiau ten niekuomet neeisiu. Beje nesulaukiau ir elementaraus atsiprašymo. Administratorė/savininkė pasakė, jog jai gėda dėl situacijos ir viskas. Jai gėda, o man teko koreguoti planus, kad pakliūčiau pas meistrą, kuris sau leido tiesiog neatvykti. Apgailėtina.
  • Dariausi manikiūrą su geliniu lakavimu pas meistrę Liubove, labai kruopščiai ir stebinančiai greitai atliktas darbas, per 1 valandą! Likau labai maloniai nustebinta, rekomenduoju!❤️
  • Atvykus sutartu laiku į saloną "pasitiko" moteris ištarus vieną žodį "palaukti" ir persėdo į kirpėjos kėdę, supratau, kad tai darbuotoja ir tiesiog "budi" salone, beje, karantino metu patalpoje kaukės ji nedėvėjo. Nu gerai, laukiu kantriai 10 min. niekas nevyksta, klausiu "budinčios" moteris kiek reikės laukti, pavarto akis ir pasidaro aišku, kad čia lietuviškai nesusikalbėsiu, tiek to, einam prie rusų, į mano klausimą kada mane priims, atsako nepatenkintu tonu, kad nežino, nes meistrės tiesiog nėra. Paklausiu kodėl nedėvi kaukės patalpoje, atsako, kad ji yra viena, suprask manęs čia nėra :D Pamindžikavus dar kelias minutes, išeinu į lauką, skambinu nurodytu salono numeriu, niekas nekelia ir tada keliauju savo reikalais. Salonas atskambina man po penketos minučių, paaiškinu situaciją ir didžiausiai mano nuostabai atšauna su prunkštimu balse, kad 10 min. vėluoti yra visiškai nieko tokio, pranešti belaukiančiam klientui - nereikia (!!!). Paklausiau kodėl salone budinti darbuotoja nedėvi kaukės, kaip tai numato įstatymas, man atsako - "tai gal jūs niekur neikit, jei bijot" (!!!!) :D Niekas neatsiprašė, niekas neapgailestavo, niekas nepasiūlė alternatyvos. Esu šokiruota, kad šiais laikais toks bendravimas su klientais yra norma.
  • Labai patinka manikiūrininkė Jevgenija - tikra profesionalė! Be to, jautri, taktiška ir labai maloni. Taip pat labai malonu lankytis ur pas plaukų stikustę Albiną - puikiai jaučia spalvą, turi skonį, visada pataria, kas labiau tiktų ir visada pataiko į 10-tuką!
Komentarai