Tailando refleksinis pėdų masažas Vilniuje

-24%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Įsitempusios bei skaudančios pėdos? Tuomet jums itin pagelbėti turėtų Tailando refleksinis pėdų masažas, kuris yra atliekamas profesionalaus masažisto Vilniuje. Paslauga trunka net 40 minučių, todėl ja kaip reikiant spėsite pasimėgauti! Negana to, šis kuponas puiki dovana artimam žmogui ar draugui, patiriančiam daug streso kasdieniniame gyvenime. Suteikite kitam trumpo atokvėpio galimybę!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 40 min. trukmės Tailando refleksinis pėdų masažas 1 asmeniui
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Masažo namai“, Vilniaus g. 10, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 40 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Kojų ir pėdų
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

34,00 €

-24 %

45,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +34

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Masažo namai
+370 608 84344
Masažo namai Google 4.5 / (155)
  • Lankiausi Lymphobiony procedūroje pas Joaną. Pietario g. 8. Geriausios rekomendacijos, švelni, atidi, puikiai atliekanti procedūrą specialistė!
  • Buvau masaže su karštais akmenimis. Nebuvo tokia patirtis kokios tikėjausi, vienas akmuo gana smarkiai nudegino, todėl patirtis ne is maloniausių, po procedūros nebuvo galimybės nusiprausti kas irgi buvo gana keista.
  • Buvau atpalaiduojanciam viso kūno masaže jis truko 40min vietoja 50 atliekamas bet kaip skausmingas, salta patalpoja masažavo praktiškai rankas ir nugara po 3min gal kojas biski paminke ir tiek.. Jokio profesionalumo nerekomenduoju tikrai yra žymiai geresnių vietų masažams..
  • Buvau su geros dovanos kuponu atpalaiduojančiame viso kūno masaže. Likau labai nusivylusi, masažo judesiai vienodi, kabinete šalta, masažuotoja paklausė du kartus ar šalta ir kai atsakiau, kad šalta, visiškai nieks nepasikeitė, patalpos nepašildė, neapklojo. Ant kūno dėjo labai šalta alieju, rankose nepašildė. Negana to, darant masaža naudojosi telefonu, judesiu iki galo neišdirba, garsiai žiovauja, leidžia kažkokius garsus ir jokio atpalaiduojamojo poveikio, po masažo nesijautė.
  • Ėjome į porų masažą, masažas buvo atliktas atmestinai, jautėsi masažistų skubėjimas ir noras greičiau baigti masažą. Į masažą ejome 16.00 valandą, šeštadienį, tad buvome tą dieną paskutiniai klientai, masažas turėjo trukti valandą laiko, bet masažas truko 45 min., nors buvo nurodyta, kad masažas turi vykti 60 min. Draugei, masažas buvo atliekamas vyro, jo metu jautėsi diskomfortas ir skausmas, nes judesiai buvo atliekami per stipriai.
Komentarai