Natūralių aromaterapinių produktų parduotuvės „Kvapų namai“ dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kvapų namai - tai tikras kvapų pasaulis tiek jums, tiek jūsų namams. Išsirinkite sau labiausiai patinkantį produktą ir niekada nenustokite kvepėti!

Kvapų namų asortimente rasite natūralią botaninę parfumeriją, milžinišką eterinių aliejų, hidrolatų ir jais praturtintų natūralių kosmetikos produktų asortimentą. Produktai pagaminti iš 100% natūralių, saugių, ištirtų augalinių medžiagų, be priemaišų, teršalų, ftalatų ar pesticidų. Pažinkite lietuviškus natūralius aromaterapinius produktus Kvapų namuose!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos prekės iš internetinės parduotuvės aromata.lt arba fizinės parduotuvės už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Dovanų kupono panaudoti kartu su nuolaidos kodu nėra galimybės. Jei prekių sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka. Čekiu galima atsiskaityti internetinėje (Įsigijus kuponą, prašome susisiekti dėl jo aktyvavimo ir panaudojimo info@aromata.lt,) ir fizinėse parduotuvėse: Šaltinių g. 22, Kalvarijų g. 14 (Kalvarijų/Konstitucijos g. sankryžoje), Ozo g. 18 (PC OZAS, II aukštas), Saltoniškių g. 9 (PC Panorama, I aukštas), Vilnius; Vilniaus g. 37, Kaunas; Taikos pr. 61 (PC Akropolis), Klaipėda.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Internetinė parduotuvė www.aromata.lt ir fizinės „Kvapų namai“ parduotuvės Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Kaunas, Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 30 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +30

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kvapų namai
Įsigijus kuponą, prašome susisiekti dėl jo aktyvavimo ir panaudojimo info@aromata.lt, +370 682 76818
Kvapų namai Google 4.5 / (11)
  • Ar Gali frankincense aliejus kainuoti 6€? Kitur jis 100€ kainuoja. Idomu ką čia parduoda, jų oficialiame Psl tik atrinkti atsiliepimai. Visko nematote.
  • Platus ekologiškų prekių asortimentas aplinkai draugiškoje pakuotėje: kosmetika, eteriniai aliejai, smilkalai, dervos, namų kvapai ir pan. Dalis produkcijos pagaminta Lietuvoje. Parduotuvė jauki, net interjere daug natūralių medžiagų panaudota, profesionalus aptarnavimas ir sakyčiau nėra brangu kai tokia kokybė.
  • KVAPŲ NAMAI – didžiausia natūralios kosmetikos ir aromaterapinių produktų laboratorija Lietuvoje, veikianti nuo 2007 m. Čia galite susipažinti su didžiausia Lietuvoje natūralių kvapų kolekcija, holistinės aromaterapijos principais ir priemonėmis - eteriniais aliejais ir sužinoti, kaip juos naudoti oro valymui ir kvėpinimui, sveikatinimui, emocinės ir dvasinės pusiausvyros palaikymui bei jų visų įsigyti.
  • Labai geri produktai, gaila, kad vyresnė moteris šviesiai plaukais nemaloniai aptarnauja.
  • Labai didelis eterinių aliejų pasirinkimas. Visus juos galima išbandyti mėginukų formoje. Kai aplankiau, parduotuvėje dirbo itin maloni pardavėja. Ji patarė ir kantriai išlaukė, kol viską išuostysiu ir išsirinksiu. ☺️
Komentarai