Itališkų vynų degustacija Palangoje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Itališkų vynų degustacija Palangoje - nuostabus būdas ne tik paskanauti dar neragautų gėrimų, bet ir atsipalaiduoti. Šis dovanų kuponas - tai pasiūlymas dviems asmenims. Skanaujama net keturių rūšių skirtingi vynai bei ragaujami prie vyno priderinti užkandžiai. Lavinkite savo skonio receptorius, ir pasinerkite į dar nepatirtų pojūčių pasaulį!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • ~1 val. 30 min. trukmės itališkų keturių rūšių skirtingų nišinių vynų degustacija su priderintais itališkais užkandžiais 2 asmenims

Svarbu:

Galima rinktis, kokius vynus degustuoti: baltus, raudonus, putojančius, rožinius ir pan. Viskas yra derinama degustacijos rezervacijos metu. Degustacija vyksta individualiai dviem asmenims. Degustacija asmenims nuo 20 m. Rezervaciją galima atšaukti likus dviem dienom iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Vyno uoga“, Senojo Turgaus g. 4 Palanga Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Palanga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

80,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +80

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Vyno uoga
+37064312732
Vyno uoga Google 4.3 / (18)
  • Valgėme picas su šeima, buvome maloniai priimti ir aptarnauti, picos patiko:)
  • Fantastiška vieta! Autentiškas itališkas vynas iš mažų vyno gamintojų, gurmaniški itališki sūriai ir saliami, alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai ir traškūs artišokai! Nuostabi, sodri itališka kava! Užtepėlės! Jauki aplinka, džiazuojanti atmosfera ir puikus aptarnavimas! Mūsų mylimiausia vieta Palangoje!
  • Labai nuostabi aplinka, puikus vynas ir aptarnavimas. Rekomenduoju aplabkyti šia vieta ir paragauti ?
  • Trumpai kirptais plaukais ponia, prisistačiusi šeimininke, bendravo ITIN nemaloniai. Veiksmas vyksta krautuvėlėje taip. Pasakome, jog norėtume paskaunauti vyno ir kažko prie vyno bei paprašome meniu. Atsakymas: "šiaip tai čia ne kavinė, o krautuvėlė, meniu čia nėra (nors lauke vieni lankytojai gurkšnoja vyną)". Matosi, kad ponia susierzinusi. Ant stalo padėtas picų meniu, paimame, bet mums trumpai pasakoma, kad picų kepėjai nedirba, "neimkit". Klausiame, norėdami palaikyti pokalbį, kur kepamos picos (krosnyje?), atsakymas: "kaip tai kur, už kampo". Ok, bandome netrukdyti kvailais klausimais. Išsirenkame itališką alų, priėję prie baro sakome, norėsime užsisakyti. Atsakymas: "jūs ką, nematote, aš užsiėmusi, su pirštinėm, palaukit" (kažką pjausto). Laukiam. Sulaukiam. Sakom, dar sūrio norėtume, renkamės iš kainininko ant vitrinos. Iš karto gauname repliką: "į sūrių meniu nežiūrėkit, vitrinoj žiūrėkit, nieko čia nesuprasit". Gerai, kaip diletantai sakom, o kiek laiko brandintas šis ir anas sūris, nes nenorime aitraus skonio. Ats.: "nežinau". Klausiam, o kumpis. Ats.: "neparašyta". Ir perklausia, ar būsime viduje ar lauke. Pasitariam 5 sekundes ir sakom, lauke. Sulaukiam replikos: "tai taip ir reikia iš anksto sakyti" (matyt, per ilgai tarėmės). Sakom, ir dar vieną gėrimą galima bus? Vėl ats.: "palaukit, negi nematot, kad sūrį jums pjaustau su pirštinėm". Sulaukiam sūrio, supjaustyto nuo 1 mm iki 1cm storio bet kokio dydžio gabaliukais, kumpis panašiai, viskas sukrauta į vieną krūvą. Pradedam ragauti, perklausiam, kuris sūris yra kuris, nes ėmėme kelis, o viskas į vieną krūvą sudėta. Ats.: "viskas čia yra gerai, turbūt mokėti nenorit". Lėkštė pagriebiama tiesiai iš rankų. Ateinam susimokėti, sakome, jūsų aptarnavimas labai nemalonus, gal sutrukdėme, kažkaip net nesmagu. Ponia liepia susimokėti tik už alų ir pareiškia: "prašau čia man neaiškinti ir jūsų mokymų man nereikia. "Dėkui ir gero vakaro" pasakome ponios nugarai, nes ji pabėga į tarnybines patalpas. Klaipėdos "Vyno uogoje" visuomet buvo nuostabus aptarnavimas. Labai gaila, kad turėdami tikrai gerus ir kokybiškus produktus, jaukią aplinką, visa tai patikite asmeniui, kuriam mažų mažiausiai trūksta elementarios kultūros ir etiketo.
  • Laba diena, pritarsiu Eglės komentarui- prastesnio aptarnavimo nesu patyrusi nei Lietuvoje, nei bet kuriame pasaulio kampelyje, tuo labiau- tokioje gurmaniškoje aplinkoje. Pasikvietėme draugus pasisėdėjimui neeilinėje aplinkoje su gurmaniškais skanėstais, bet vos įžengus supratome- niekas čia nieko nelaukia, nesidomi tavimi, nesistengia ir iš viso- ko tu čia atėjęs:(
Komentarai