Žaidimas su virtualios realybės akiniais V-R SHOP kambaryje Kaune

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„V-Rshop“ yra pirmoji virtualios realybės žaidimų salė Lietuvoje, įsikūrusi Kaune. Čia įrengtos net 6 VR žaidimų erdvės ir 3 vairavimo simuliatoriai, tad šią pramogą galėsite išbandyti su visa draugų kompanija ir surengti turnyrą.

„V-Rshop" kambaryje į virtualią realybę Jus perkels „HTC Vive" akiniai. Prieš Jūsų akis - visiškai kitas pasaulis, kuriame dairytis galite 360 laipsnių kampu. Naudojantis pulteliais, Jūs galėsite pakelti virtualioje realybėje esančius daiktus, juos mesti ar žaisti. Ką reiškia virtuali realybė sunku nupasakoti – tai turite patirti patys. Puiku ir tai, jog „V-Rshop" pramogą gali išbandyti ir visa draugų kompanija. Kambaryje patogiai įsitaisysite ant patogių kėdžių ir stebėsite žaidžiantį draugą dideliame televizoriaus ekrane. Pageidavus, gali būti surengtas turnyras Jūsų draugų kompanijai dėl geriausio žaidėjo titulo. Pasirinkimui – virš 100 geriausių VR žaidimų! „V-Rshop" turi labai gausų vairavimo žaidimų pasirinkimą, tad Jūsų laukia puikūs įspūdžiai ir gera nuotaika!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • apsilankymas V-RSHOP viename virtualios realybės kambaryje 1-4 asmenims (žaidžiama pakaitomis)

Svarbu:

Pasiūlymas galioja visomis savaitės dienomis. Atvykus daugiau nei 1 asmeniui, kambaryje žaidžiama pakaitomis. Atvykstant keliese rekomenduojame imti kelis virtualios realybės kambarius. Taip galėsite drauge pramogauti virtualiame pasaulyje. Viso šiuo metu yra 6 stovimos VR žaidimų erdvės.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „V-R SHOP“, Kęstučio g. 66, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-4
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Trukmė: Skiriasi kaina, priklausomai nuo pasirinktos trukmės. Pasirinkti viršuje, skiltyje "Trukmė".
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Trukmė

18,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +18

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
V-Rshop
+37062493487
V-Rshop Google 4.7 / (361)
  • Jau ne pirma karta apsilankome ir kaip visada superinė komanda ir smagiai praleistas laikas. Puikiai tiks žmonėm, kurie nori išbandyti kažka naujo. O jeigu jau esate kažka bande galite pasirinki ir sudetingesniu lygiu. Galima žaisti ir po viena ir ne tik. Superinė vieta. Rekomenduoju ! ?
  • Pirmasis apsilankymas ir viskas labai patiko! Ir pats pabėgimo kambario žaidimas, ir aplinka, ir darbuotojas, kuris viską maloniai paaiškino ir padėjo, kai reikėjo. Tikrai dar čia sugrįšiu!
  • Super vieta, labai draugiškas priėmimas ir paaiškinimas, kaip žaisti. Yra daug įdomių žaidimų. Labai patiko, dar davė nuolaiďų lipdukų. Tikrai ateisiu dar kartą.
  • Mes lankėmės V-R Shop ir patyrėme nuostabų escape room žaidimą. VR headsetai buvo tiesiog nuostabūs - kokybiški ir priverčiantys jus pamiršti realybę. Aptarnavimas buvo išskirtinai malonus ir profesionalus. Personalas tikrai gerai supranta, ką jie daro, ir viską paaiškino aiškiai bei draugiškai. Mums labai patiko, kad viskas buvo detalizuotai paaiškinta, ir mes jautėmes pasiruošę naujoms VR patirtims. Jei dar niekada nebuvote VR bandę, tai tikrai verta apsilankyti V-R Shop. Net jei esate patyręs VR pasaulį, tikrai rasite kažką naujo ir įdomaus. Be to, malonu pastebėti, kad kainos yra prieinamos ir atitinka tai, ką gaunate. V-R Shop tikrai tinka tiek naujokams, tiek ir patyrusiems VR entuziastams. Aš tikrai rekomenduočiau šią vietą tiems, kurie ieško įdomios pramogos su draugais ar šeima. Mes tikrai grįšime, norėdami patirti dar daugiau nuostabių akimirkų su V-R Shop!
  • Dukra buvo labai patenkinta ir nori gryzti atgal ( ka ir padarysime) labai lengvai bendraujantis darbuotojas, laisvai kalbantis anglu kalba ir nuosekliai ,kantriai issaiskinantis, suteikiantis reikalui esant pagalba.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!