Sveikatingumo klubo „The Royal Athletic Club & SPA“ Vilniuje dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Royal Athletic Club - ypatingas sveikatingumo klubas Vilniaus mieste. Atvykite čia pasportuoti ir atsipalaiduoti SPA zonoje.

Čia svarbu – Jūsų noras tobulinti save (ar net pralenkti!), stengtis aktyviai ir sveikai gyventi. Tačiau visiškai nėra skirtumo, kiek Jums metų ar kokia fizinė būklė. Tad į šį sveikatingumo klubą kviečiami visi!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos paslaugos už dovanų čekio vertę

Svarbu:

Jei paslaugų sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka tiesiogiai paslaugos tiekėjui.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Sveikatingumo klubas „The Royal Athletic Club & SPA“, M. K.Čiurlionio g. 84A, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Sportinė apranga
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 50 iki 1000 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
The Royal Athletic Club
+37052461675, info@raclub.lt
The Royal Athletic Club Google 4.4 / (142)
  • Labai jauku, svaru. Registratura labai paslaugi, padejo iškilusiais klausimais, ypač administratorė Evelina.
  • Taip jauku ir tokie faini visi žmonės. Labai švaru. Treneriai malonūs. Rekomenduoju
  • Patys geriausi atsiliepimai ir tikrai ne dėl to, kad esu jauna ir ,,patikli” studentė. Visų pirma, sporto klubas labai modernus, visi treniruokliai aukštos klasės, spa zona visada lepina savo malonumais, o aerobikos salė net spindi tvarka, tačiau neapsigaukit, tvarka visame klube nereali. Visų antra, ten dirbantys treneriai tikri specialistai. Neteisingai atliekant pratimą visada prieina ir pataiso, konsultuoja net ir jiems skirtu poilsio metu. Visų trecia, labai patogi sistema jei esate tokia kaip aš, kuri viską pamiršta. Klubas informuoja net du kartus apie mokejimus, narystės pabaigą, net yra pasveikinę su gimimo diena;) Na ir galiausiai, vertybė, kurios neturi kiti sporto klubai, tai bendruomeniškumas. Ten sportuojantys kolegos visada sveikinasi, padeda, palaiko ir net motyvuoja. Smagu atvykti į tokią vietą, kai sportas visus vienija. Teko sutikti ir pačius vadovus sportuojant, smagūs ir šilti žmonės, paprasti niekuo neišsiskiria, todėl ir žavi ši vieta. Paprastai rastas, bet tikrai nepaprastas sporto klubas.
  • Mažas, jaukus sporto klubas. Profesionalūs, visad padedantys treneriai. Šaunios grupinės treniruotės. Piko metu, apie 17val. , kartais būna sunkoka rasti vietos grupinių užsiėnimų salėje ir tenka pasispausti rūbinėje - gal reiktų išankstinės registracijos į jas? Bet visada galima rasti vietos treniruoklių salėje. O po treniruotės ilsintis galima pasivaišinti labai skania žolelių arbata ?
  • Švaru, yra visas reikalingas inventorius, malonūs darbuotojai. Ypatingi pagyrimai trenerei Simonai! PAPILDYMAS. Visgi nuvylė, nes pirkau 4mėn narystę, bet turėjau sumokėti dar už papildomus 2mėn. Taigi mokėjau už 6mėn, nors lankiau 4mėn. Esu ir pati kalta, nes neperskaičiau pasirašydama sutarties, bet tikrai gerai prisimenu, kaip administratorės sakė, kad po 4mėn galėsiu dar pratęsti narystę. O pasirodo ji 'automatiškai' prasitęsia ir aš pati turėjau ją sustabdyti mėnesį prieš tai. Ir nieko negalėjo pakeisti, nes sistema pasirodo protingesnė už žmones. Juokinga, bet linkiu jums sėkmės, nes esat malonus, jaukus klubas.
Komentarai