Laipiojimo pramogos laisvalaikio centre „Scala dream“ Klaipėdoje

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Scala Dream“ - tai didžiausias laipiojimo centras Pabaltijo šalyse. Pramogausite net 1000 kvadratinių metrų ploto laisvalaikio centre, kuriame išdėstytos aukštos ir žemos laipiojimo salės, virvių kambarys, vaikų erdvės, jogos salė ir kavinė. „Scala Dream“ laisvalaikio centre rasite viską, ko tik gali prireikti tobulam laisvalaikiui!

Laipiojimas uolomis – tai madinga ir sveika. Šis laisvalaikio užsiėmimas harmoningai vysto visus kūno raumenis, kelia nuotaiką ir palieka neišdildomus įspūdžius. Patirkite naujus įspūdžius, pamirškite kasdieninius rūpesčius ir pasikraukite pozityvių emocijų.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • instruktažas;
  • laipiojimas;
  • lipimas į aukštą sieną;
  • laipiojimo bateliai;

Svarbu:

Paslauga skirta asmenims nuo 5 metų. Nepilnamečiai pramogoje dalyvauja su tėveliais.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Scala dream, Mainų g. 6, (3 aukštas) Klaipėda Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių, švari, su savim atsinešta sportinė avalynė
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

12,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +12

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Scala dream
+37060503360
Scala dream Google 4.8 / (425)
  • Noriu padėkoti Aurimui, kuris su tokia pozityvia nuotaika pravedė laipiojimo ir gimtadienio programą??‍♂️ Buvome sužavėti sukurta jaukia , žaisminga atmosfera ? Rekomenduojame!!! Linkime Aurimui ir toliau išlaikyti tokią gerą energiją ??? su geriausiais linkėjimais, gimtadienio kompanija ?
  • Didelė erdvė mėgstantiems aktyvias pramogas. Daug jaunimo. Erdvės švęsti gimtadienius. Sausio mėn šventėme gimtadienį - tai vėsoka šventimo erdvėje, nors ir veikė šildytuvas. Kava galėtų būti stipresnė ? Buvo "reikalų" surasti įėjimą. Labai jau maža iškaba ant laukinių durų
  • Puiki vieta, praleisti laika su šeima. Šiltas kolektyvas, jautiesi kaip namie. Visad sulauksi demesio, pagalbos, palaikymo. Kvalifikuoti treneriai. 3 metus iš eiles šventem gimtadieni, niekada nebuvo nuobodu vaikams! Dar patyko vasaros stovyklos ju gausybe, bet ypač akcentuoju išvyka i Graikijos sala Kalimnos, tai tikrais buvo wooow! Sekmes Jums. Ko daugiau tokiu vietu LT!
  • ScalaDream - vieta tobulėti fisižkai ir dvasiškai. Vieta, kurioje jus pažinsite ne tik laipiojimo sportą, bet ir save! ScalaDream supažindino mane su šaunia bendruomene, kurioje žmones puoselėja meilę sportui ir draugiškam bendravimui. Po ilgų vakarų ant sienų ir ryškiausių šypsenų po sunkių treniruočių, ši vieta tapo man antrais namais, o žmones joje - šeima
  • Unikali vieta pasižyminti pastovia dinamika. Sporto klubo klišė šiam centrui netinka. Tai vieta pasižyminti dinamiškomis erdvėmis ir pastoviais pokyčiais, kad nebūtų nuobodu. Profesionali ir emociškai raštinga, empatiška komanda skirianti dėmesio tiek vaikams tiek suaugusiems, kuri sugeba sudominti, paaiškinti, paskatinki, padrąsinti, paprovokuoti, apmąstyti. Tai vieta, kur nori ateiti pailsėti, pakovoti su savimi, gauti pagalbos, pabendrauti su bendraminčiais ir užmegzti naujas pažintis.
Komentarai