Apsilankymas pabėgimo kambaryje vaikams „Geimerio lobis“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Loginiai žaidimai skirti logikos ir kūrybingumo skatinimui. Tai pabėgimo kambariai su įvairiomis mįslėmis, kurioms įminti reikia pasitelkti savo proto jėgas. Rinkitės iš įvairių stilių kambarių ir leiskitės į nepakartojamą pramogą.

Pasak legendos, kompiuterinių žaidimų fanatas galvosūkių kambaryje yra palikęs skrynią, kurioje yra lobis. Norint ją atidaryti teks įveikti daug loginių ir linksmų užduočių. Jūsų laukia smagus laikas kartu su savo kompanija!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. apsilankymas pabėgimo kambaryje „Geimerio lobis“ 2-10 asmenų

Svarbu:

Rekomenduojama vaikams nuo 7 iki 12 metų, bet dalyvauti gali ir suaugę. Rezervaciją galima atšaukti prieš 24 val. Už papildomą mokestį galima išsinuomoti šventinę erdvę, apie tai reikia informuoti registracijos metu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Pabėgimo kambariai „Loginiai žaidimai“, Pakalnės g. 13, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 2-10 asmenų grupei
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

50,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Loginiai žaidimai
info@logicgames.lt, +37060133464, www.logicgames.lt
Loginiai žaidimai Google 4.6 / (36)
  • Labai patiko gimtadienio šventė šioje erdvėje! Buvo įdomu ir vaikams, ir tėvams. Rekomenduojame!
  • Buvo 5-7- 8-10 metų vaikai, kurie be tėvų pagalbos tikriausiai nebūtų pabaigę uzduočių, net ir mums reikėjo gerai pasukti galvą. Įrengimas paprastas, neįmantrus, kambaryje tik vienas stalas, tad jei norės visa kompanija sėdėti- gali netilpti. Vaikai iš užduočių kambario gali bet kada ateiti pas tėvus prašyti pagalbos. Organizatoriai siūlo iš anksto į lobių skrynią įdėti dovanėlių vaikams. Mes nepasinaudojome tokia galimybe, bet jos reikėjo. Pastangų atidaryti skrynią reikėjo tikrai daug, o lobis kai kuriems per mažas. Bet čia jau tėvų bėda. :) Apibendrinus- tikrai mielai kartotume. Ačiū!
  • Esu buvus ne viename pabėgimo kambaryje, bet Zodiako pinklės buvo pats prasčiausias. Kambrayje mėtėsi šiukslės, buvo jaučiamas pelėsio kvapas. Kambariui reikalinga restauracija - viskas aplūžę ir nesklandžiai veikia.
  • Pabėgimo kambarys Zodiakas meh, gana trumpas ir ne viskas sklandžiai veikė. Pasišviesti liepė su telefonais, tai iki vakaro mano telefono baterija jau buvo numirus. Vilniuje yra daug kitų geresnių pasirinkimų.
  • Su 9-erių ir 6-erių metų sūnumis apsilankėme pabėgimų kambary Geimerio lobis. Vaikams nerealiai patiko, su pasimėgavimu ieškojo užuominų, raktų, kodų… O atrastas lobis vainikavo visą šeštadienį! Puikus paslaugus personalas, linksma veikla šeimai :) ačiū!
Komentarai