Unikali nakvynė miško namelyje su masažiniu kubilu Molėtų rajone

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Getaway to forest cab - poilsio namelis, įsikūręs atokiame gamtos kampelyje. Ši vieta skirta norintiems pabėgti nuo miesto triukšmo, kasdienybės darbų, bei tiesiog kokybiškai pailsėti.

Kad žmogus būtų laimingas kartais reikia tiek nedaug – poilsio jaukiame namelyje gamtoje. Ypač, kai tokia vieta miške – Labanoro girios apsuptyje, o kaimynai – nebent gyvūnėliai ir jokių žmonių! Mini namelis labai jaukus, jame visad šilta. Virtuvėlėje galima gamintis valgius. Yra dušas ir WC. Šalia namuko yra terasa ir laužavietė bei kūdra, taip kad galėsite smagiai leisti laiką ir tiesiog mėgautis gamta. Taip pat, dar labiau atsipalaiduoti leis masažinis kubilas. Mėgstantiems vaikščioti ir pažinti apylinkes: Kertuojos piliakalnis, miškų keliukai ir Ščiūro rago pažintinis takas, trys ežerai 1-2 km atstumu.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė privačiame namelyje miško apsuptyje 2 asmenims;
  • masažinis kubilas (1 kartas);
  • prie namelio: pavėsinė, grilis, didelė terasa, laužavietė;

Svarbu:

Atvykimas galimas lapkričio-balandžio mėnesiais, darbo dienomis. Rezervaciją atšaukti galima 2 savaites iki atvykimo. Dėl papildomo asmens – teirautis registracijos metu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Getaway to forest cab“, Vyžinių km, Inturkės sen., Molėtų raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Lietuva
Miestas: Molėtų raj.
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

180,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +180

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Getaway to forest cab
+370 698 79490, zavinta@gmail.com
Getaway to forest cab Google 5 / (24)
  • Labai jaukus ir mielas namukas, rami aplinka. Yra jakuzzi, laužavirtė, hamakai, prūdelis. Žadėtos kanojos negavome, tos paslaugos jau nebeteikia. Čiužinys ir vandens kokybė galėtų būti geresni. Owerall pabėgti nuo miesto triukšmo labai gera vieta.
  • Po šios viešnagės supratau vieną, kad šiame pasaulyje prikimštame visur, visko dar galima viršyti lūkesčius, būtent taip ir atsitiko man. Visi lūkesčiai buvo viršyta, laikas šioje nuostabioje vietoje sprogte sprogo! Atvykus į vietą pasitiko simfoninis paukščių orkestras, buvo nusiteikta ir mažųjų, įkyriųjų, atkakliųjų uodų pasirodymo programai, tačiau likau maloniai nustebintas, nes tie tinginiai buvo pasiruošę su tikrai silpna programa, kuri visiškai nublanko po kart užsipurškus stebuklingo purškalo, kurio liko tiek, kad užtektų puse senamiestyje gyvenančių žmonių išpurkšti. Pravėrus namelio duris pasitiko, ne tik malonus kvapas, švara, tačiau ir nuostabi aura su jaukiu, unikaliu interjeru, o sklindanti muzika buvo tarsi prieskoniai vainikuojantys patiekalą, o šiuo atveju viešnagės pradžia. Namuko aura, interjeras nuramino ir atpalaidavo, džiugino vaizdas ne tik viduje, tačiau ir vaizdai pro langus, o geriausia dalis buvo pamatyti miegamojo zona pro kurią atsiveria ne tik nuostabus vaizdas į mišką, tačiau atsigulus ir pakėlus akis aukštyn mačiau ne medines lubas, o išsiraizgiusias medžių viršūnių šakas ir pro akis džiuginanti beribį dangų. Išėjus į lauką pasitiko sutvarkyta aplinka, nupjauta žolė, supynės, net keletas hamakų, pavėsinė su kabančiu krėslu, kuris it koks magnetas traukte traukia, o atsisėdus nelieka, nei noro, nei jėgų išlipti. Norisi klausytis paukščių koncerto, mėgautis gardaus vyno natomis šokančiomis burnoje tango, na ir pasinerti į rankose laikomą knygą! Išties žmonėms kurie mėgsta skaityti, arba tiems kurie nemėgsta ir nori pamėgti šią veikla (tokie kaip aš), tai puiki vieta pradėti pažinti, draugyste ar romaną su knyga! Vakarui ateinant jaukumo suteikė laužavietė su laužošviesa, spragsinčios degančios malkos, bei nuostabus kvapas sklindantis iš kepsninės. Vakaro kulminacija buvo kubilas, su tais pačiais nuostabiais paukščių nenuilstamais čiulbesiais ir lyg to nebūtų gana, išsikaitinus kubile, grįžus į namuką saldžiam poilsiui mane pasitiko vakaro atomazga - vaizdas pro stoglangį! Plačiai atvėrus akis mačiau tuos pačius medžių viršūnių šakų ornamentus ir pro juos jau žėrinčius tūkstančius dangaus deimantų - žvaigždžių! Šio vaizdo mano siela buvo pasiilgusi! galbūt kažkam atrodys, kad tai pernelyg hiperbolizuotas atsiliepimas, bet patikėkit manim, ta vieta yra magic ir ji sugeba ne tik tave atjungti, bet ir padaryti tokį restartą, kurio senai nesu turėjęs, o ir išties galvoju, kad neturėjau, nors keliauju nemažai, gamtos matęs dar daugiau, nes augau kaime, tačiau ši vieta tikrai nustebino, įsirėžė giliai į atminti savo maloniais prisiminimais! Na ir pabaigai, savininkai begalo malonūs, paslaugūs, beisupratingi, todėl vienas malonumas, ne tik apsistoti būtent šioje ramybės oazėje, tačiau ir rašyti šį atsiliepimą! REKOMENDUOJU!!!
  • 10/10! Pasakiškas, jaukus, iki smulkmenų apgalvotas namukas! Puiki vieta pailsėti ir pabūti gamtoje. Lankėmės žiemą, tikrai sugrįšime ir vasarą! Ačiū!
  • Labai jauki sodyba gražiame miške. Rekomenduoju visiems, kas nori praleisti laiką ramiai, lėtai, pasimėgaujant rytine kava ant lieptelio, pasiklausyti paukščių čiulbesio verandoje, paskaičiuoti žvaigždes supantis supynėse. Labai patiko ir rekomenduoju!
  • Nuostabi vieta ramiam poilsiui. Graži gamta aplinkui, namelis labai jaukus. Tikrai norėsis sugrįžti.
Komentarai