Trijų patiekalų degustacinė vakarienė ,,Namų restorane” dviem

-34%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Įsigyjus šį dovanų kuponą, jūsų laukia trijų patiekalų degustacinė vakarienė ,,Namų restorane” dviems. Jeigu vis ieškojote, kur romantiškai bei skaniai praleidus laiką su mylimu žmogumi, mes jums radome puikų variantą! Šis restoranas garsėja savo jaukia atmosfera bei dizaino, todėl jaukiai įsitaisius prie staliuko, šio tikrai greitai nesinorės palikti. Svetingas šefas bei kitas virtuvės personalas jus maloniai aptarnaus ir praskaidrins vakaro nuotaiką. Vos atvykusių jūsų laukia šefo komplimentas (virtuvės improvizacija). Tuomet bus patiekiami skanūs vakaro valgiai. Jūsų laukia gardus, burnoje tirpstantis, užkandis. Tai - grilyje keptas aštunkojis, kuris sukels dar nejaustų potyrių. Po to, ant stalo keliaus gardusis pagrindinis karštas patiekalas - minkšta ir sultinga antienos krūtinėlė, o galiausiai viską vainikuos desertas, mano sūrio pyragas, kurio įspūdingą skonį prisiminsite dar ilgai.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Šefo komplimentas (virtuvės improvizacija);
  • Užkandis: grilyje keptas aštuonkojis;
  • Karštasis patiekalas: antienos krūtinėlė;
  • Desertas: mango sūrio pyragas;

Svarbu:

Būtina išankstinė rezervacija, kurią atšaukti galima ne vėliau kaip 48 val. iki rezervuoto laiko. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Namų restoranas”, Jaunimo g. 4, Birštonas
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

65,00 €

-34 %

99,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +65

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Namų restoranas
+370 677 73 447
Namų restoranas Google 4.7 / (566)
  • Jauki atmosfera, atitinka restorano pavadinimą - turi malonų namų jausmą. Labai malonus personalas. Kai lankėmės, buvo nemažai žmonių, todėl maisto teko palaukti ilgiau, bet skonis nudžiugino. Maistas gražiai patiekiamas. Gerai paruošti ravioliai, skanus karbonadas. Tiesa, prie jo galėtų būti daugiau salotų.
  • Tiesiog tobula. Šefo komplimentai, aptarnavimas, maisto patiekimas, skonis, kokybiški produktai, aplinka... Ypatingai smagu, kad nieko nesitikint gauni tikrai nuostabų potyrį, kurio kartais net tenka paieškoti ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio didmiesčiuose. Ačiū, kad esate! Nekantraujame aplankyti jus dar kartą!
  • Moderni, jauki aplinka ir labai malonus ten dirbantis padavėjas. Ieškodami kur mieste pavalgyti pietų tikrai nesitikėjome, kad čia bus taip gerai. Sveikinu. Nedidelių miestelių restoranėliai lenkia didmiesčių restoranus. Jei lankysiuosi kur netoliese būtinai užsuksiu dar kartelį. Tiesa, šefo kompilmentas buvo nerealus gardus.
  • Labai jauki aplinka ir moderni aplinka, kurioje gera leisti laiką. Puikus mangų skonio sūrio pyragas, kuriam nieko netrūksta iki tobulybės. Šaltalankių arbata taip pat skani, jaučiasi šaltalankių uogų maloni rūgštelė. Rekomenduoju šią vietą aplankyti :)
  • Eidamas gatve kažin ar pastebėsi šį restoraną, bet kai vedlys veda ... ? Valgėme lauke, tiksliau vidiniame Kultūros centro kiemelyje. Valgančiųjų nedaug, tad neilgai trukus jau ir ragavome savo patiekalus. Suvalgėme viską - fotkės įrodo ? Tikiu, kad ką beužsisakysite viskas bus ir skanu, ir kaip sakoma skoningai patiekta? Rekomenduojame. Tik šermukšnių vynas... rinkitės jau išbandytus gėrimus?
Komentarai