Apsilankymas ,,Namų restorane” Birštone

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Ieškote tobulos dovanos tikram gurmanui? O gal pats ilgitės skanių vakarų? Tuomet mes jums turime kaip tik reikiamą pasiūlymą! Už šio dovanų čekio vertę jūs galėsite skaniai pavakarieniauti ar papietauti ,,Namų restorane”, kuris yra įsikūręs pačiame Birštono kurorte. Jeigu kada planuojate kelionę į Birštoną, jokiu būdu neaplenkite šio restorano, nes prarasite galimybę paragauti itin originalių bei gardžių patiekalų. Kvieskite kartu draugą ar šeimos narį ir, jaukiai susėdę, prie stalo skanaukite firminių šefo patiekalų iš restorano meniu. Rinktis galite iš pačių įvairiausių užkandžių, karštų patiekalų, desertų bei gėrimų. Platus meniu asortimentas užtikrins, kad kiekvienas čia ras, ko ieško. Remiantis dovanų kupono nuostatomis, jums priklauso išsirinktas maistas bei gėrimai už dovanų čekio vertę.
 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinkti patiekalai iš restorano meniu už čekio vertę

Svarbu:

Būtina išankstinė rezervacija, kurią atšaukti galima ne vėliau kaip 48 val. iki rezervuoto laiko. Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Namų restoranas”, Jaunimo g. 4, Birštonas
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Namų restoranas
+370 677 73 447
Namų restoranas Google 4.7 / (566)
  • Jauki atmosfera, atitinka restorano pavadinimą - turi malonų namų jausmą. Labai malonus personalas. Kai lankėmės, buvo nemažai žmonių, todėl maisto teko palaukti ilgiau, bet skonis nudžiugino. Maistas gražiai patiekiamas. Gerai paruošti ravioliai, skanus karbonadas. Tiesa, prie jo galėtų būti daugiau salotų.
  • Tiesiog tobula. Šefo komplimentai, aptarnavimas, maisto patiekimas, skonis, kokybiški produktai, aplinka... Ypatingai smagu, kad nieko nesitikint gauni tikrai nuostabų potyrį, kurio kartais net tenka paieškoti ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio didmiesčiuose. Ačiū, kad esate! Nekantraujame aplankyti jus dar kartą!
  • Moderni, jauki aplinka ir labai malonus ten dirbantis padavėjas. Ieškodami kur mieste pavalgyti pietų tikrai nesitikėjome, kad čia bus taip gerai. Sveikinu. Nedidelių miestelių restoranėliai lenkia didmiesčių restoranus. Jei lankysiuosi kur netoliese būtinai užsuksiu dar kartelį. Tiesa, šefo kompilmentas buvo nerealus gardus.
  • Labai jauki aplinka ir moderni aplinka, kurioje gera leisti laiką. Puikus mangų skonio sūrio pyragas, kuriam nieko netrūksta iki tobulybės. Šaltalankių arbata taip pat skani, jaučiasi šaltalankių uogų maloni rūgštelė. Rekomenduoju šią vietą aplankyti :)
  • Eidamas gatve kažin ar pastebėsi šį restoraną, bet kai vedlys veda ... ? Valgėme lauke, tiksliau vidiniame Kultūros centro kiemelyje. Valgančiųjų nedaug, tad neilgai trukus jau ir ragavome savo patiekalus. Suvalgėme viską - fotkės įrodo ? Tikiu, kad ką beužsisakysite viskas bus ir skanu, ir kaip sakoma skoningai patiekta? Rekomenduojame. Tik šermukšnių vynas... rinkitės jau išbandytus gėrimus?
Komentarai