Apsilankymas kačių kavinėje „Cat Cafe“ Vilniuje

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Jeigu auginate arba tiesiog mylite kates, kačių kavinė „Cat Cafe“ Vilniuje – laukia jūsų! Čia galėsite ne tik pasimėgauti gardžiais patiekalais, bet ir pamaitinti bei pažaisti su 13 skirtingų ir itin charizmatiškų kačių! Mieli katinėliai sukurs jaukią atmosferą ir sušildys net labiausiai atšalusias širdis. Skanių ir šiltų įspūdžių linkime jums “Cat Café” Vilniuje!

Esate kačių mylėtojas? O dar ir smaližius?! Mes turime jums gerą žinią - tokius dalykus galima lengvai suderinti. Paklausite, „kaip“? O mes tuoj jums ir atsakysime... Šis čekis jums dovanoja vieną apsilankymą kačių kavinėje Cat Cafe Vilniaus miesto centre. Nuvykę į šią kavinę, pateksite į tikrą kačių rojų. Mieli padarėliai sukurs jaukią atmosferą, sušildys net labiausiai atšalusias širdis. Paglostykite ir pasidžiaukite jais, taip pat, ir skaniai pavalgykite. Šis dovanų kuponas užtikrina jums sotų ir skanų pasirinktą maistą ir gėrimus iš restorano meniu už kupono vertę. Skanių ir šiltų įspūdžių linkime jums Cat Cafe Vilniuje!
 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Vaikai iki 6 metų amžiaus įleidžiami atskira tvarka su rezervacija. Rezervacija dėl vaikų priimama tik telefonu +37067134343. Vietų skaičius ribotas. Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Kačių kavinė „Cat Cafe“, Gedimino pr. 5, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-6
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 300 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Cat Cafe
+37067134343
Cat Cafe Google 4.6 / (4489)
  • Malonus aptarnavimas, skanus maistas, tvarkinga aplinka. Tiems kas blogai įvertino: nieko neišmanote apie gyvūnų auginimą, visos taisyklės esančios čia atitinka auginimo principus, o vaikai tiesiog nesilaiko taisyklių ir puola glostyti miegančias kates kurioms taip trugdo, Jūs atėjote į svečius ir privalote elgtis deramai su šių namų šeimininkais. Taip pat apie maisto kokybę: maistas tikrai skanus, šviežias, porcijos didelės, kainos atitinka kokybę. Kas rašė apie prastą maistą turbūt namie valgo mamos ar žmonos gaminamas plytas, arba pačios nemoka gaminti taip kritikuoja kitus. Tai, kad virtuvės šefams AČIŪ! Blogą atsiliepimą gali palikti kiekvienas, o gerus palieka tik iš nuoširdumo. Lietuviai priprato jrigu buvo viskas gerai reiškia nieko nereikia palikti, bet jeigu jau blogai, tai atlaikyk Antanai, lauk blogo atsiliepimo. Gero verslo Jums! P.S. Catbook'ai nuostabi idėja.
  • Labai jauki ir maloni atmosfera. Paslaugus ir draugiškas personalas, labai skani kava ir visa kita. O pavadinimas išduoda ką rasite kaip didelį bonusą ;)
  • Jauki atmosfera, draugiški ir geranoriški darbuotojai. Kadangi lankėmės pirmą kartą, gražiai paaiškino taisykles ir palydėjo prie staliuko, kurį pavyko gauti iš karto! (būtina staliuko rezervacija, jeigu nenorite laukti). Maistas ir gėrimai skanūs (ypatingai skanus tiramisu!). Be abejonės čia sugrįšime dar ne kartą!❤️?
  • Nepaprastai jauki vieta. Net nejauti, kaip pakelia nuotaiką ir nuramina. Labai jaukus ir gražus interjeras, kosminio grožio paveikslai, daug dėmesio smulkmenoms, rami, tyli muzika, nereikia rėkti kaip kitose kavinėse, kad susikalbėti. Matosi, kad katinukai gyvena karališkai, prižiūrėti ir mylimi. Tikrai dar ne kartą grįšiu ir nusivesiu miesto svečius ♥♥♥
  • Maistas puikus, gražus, skanus, bet kainos atitinkamos, kaip už tokią unikalią vietą pavalgyti, žinoma. Yra šiek tiek nejaukumo eiti ir kates glostyti, nes baisu ne taip paglostyti/paglostyti netinkamu metu/paglostyti ne toj vietoj, kad nepažeisti taisyklių. Bet šiaip smagu, įdomi patirtis, vienam kartui verta, bet reguliariai nesilankyčiau.
Komentarai