facebook

Šokio pamoka mergvakariui

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Rueda” vertina individualų dėmesį kiekvienam klientui, tai nuolat tobulėjantis, atsakingas šokių ir laisvalaikio centras. Pasinerkite į šokio harmoniją su šokių studija „Rueda“.

Šokių pamoka - tai puiki pramoga mergvakario metu visai merginų kompanijai. Jums bus pasiūlyti šokiai pagal Jūsų pasirinktą mergvakario temą:  Retro, Disco, Lotynų, Kantri ar kita tema. Jeigu mergvakaris laisva tema - galėsite rinktis pasaulyje gerai žinomus ir mėgstamus šokius: Sambą, Čia čia čia, Rumbą, Svingą, Džaivą, Salsą, Merengę, Bačatą, Sirtakį, Disco, Kantri, Zumbą, lėtą Valsą, Tango, Vienos valsą, Fokstrotą.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės šokių pamoka 1-10 merginų kompanijai
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Rueda, H.Manto g. 31, Klaipėda
Trukmė: 1 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 1-10
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

70,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +70

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Rueda
+37061533921, +37060026516, info@ltrueda.lt
Google 5 / (8)
  • Mes visai ne šokėjai ir labai jaudinomes keliaudami į pirmas repeticijas, tačiau visai be reikalo. Trenerė buvo profesionali ir pastatėmė ašaras beriantį šokį vos per 3 susitikimus. Į viską ko prašėmė buvo atsižvelgta ir įtrauktą į šokį. Svečiai negalėjo patikėti, jog čia šokame mes, o ne Žuvėdros šokėjai ? Geriausios rekomendacijos.
  • Kai esi labai pavarges , šokis atgaivina. Treneriai , Loreta , Rugilė , Valdas , šokio Meistrai . Rekomenduoju visiems pabandyti ! Svarbu pirmakart ryžtis peržengti slenkstį. Mums jau virš 64 metų ir dar šokame - mokomės savo malonumui. Ačiūūūū Jums !
  • Puiki šokių mokykla. Šilta ir maloni aplinka. Nuostabūs, savo darbą išmanantys vadovai. Malonus bendravimas :) Tai pats nuostabiausias laisvalaikio praleidimo būdas, atitrūkstant nuo kasdienybės ir pasineriant į šokio sūkurį :)
  • Rueda tai malonus būdas atsipalaiduoti ir bent trumpam pamiršti visus kasdienius rūpesčius.
  • Tai ne tik šokiai, tai puikus ir prasmingas laiko praleidimo būdas. Čia puikūs ir labai kantrūs vadovai, jauki aplinka, čia susirenka nuostabūs ir labai skirtingi žmonės, čia gali atrasti save ir būti savimi...palaipsniui tai tampa tiesiog tavo ŠEIMA. Esame laimingi būdami jos dalimi.
Komentarai