facebook

Teminiai fotokursai Kaune arba Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Fotokursai.lt - tai fotografijos ir video kursai pradedančiajam ir patyrusiam. Siūloma įgyti teorines žinias, patobulinti praktinius įgūdžius arba tobulėti visapusiškai.

Fotokursai.lt siūlo ne tik grožėtis kitų padarytomis nuostabiomis nuotraukomis, bet ir patiems išmokti puikiai fotografuoti. Teminių fotokursų metu pasirenkama Jums asmeniškai aktualiausia tema. Galima rinktis iš šių temų: portretas, makrofotografija, peizažo fotografija, studijinė fotografija ar fotografijos retušasSeminaro metu supažindinama su pasirinkto fotografijos žanro subtilybėmis, populiariomis klaidomis bei laukiančiais iššūkiais. Seminarų lektoriai savo srities profesionalai, gebantys atsakyti į visus iškilusius klausimus susijusius su fotografija, leis Jums tobulėti bei gauti geresnius rezultatus. Išmokite įamžinti gražiausias akimirkas profesionaliai ir džiuginkite nuostabiomis nuotraukomis!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 5 val. trukmės teminiai fotokursai (teorinė ir praktinė dalis)
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Fotokursai.lt, Vilnius, Kaunas
Trukmė: 5 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

99,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +99

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Fotokursai.lt
+37060979955
Google 5 / (100)
  • Labai išsamus kursas, apimantis fotografijos visuma! Pradedant nuo fotoaparato nustatymu supratimo iki savęs atradimo ir idėjų realizavimo! Jei neužteko paskaitą išgirsti ir suprasti pirmą kartą, būsite pakviestas ją nemokamai pakartotinai išklausyti su kita grupe! Jaučiasi, jog šiuos kursus dėstytojai veda iš meiles šiai profesijai ir nuoširdžiai nori iš visų atėjusių išspausti maximuma! Atėjau čia nieko nesuprasdama apie savo fotoaparatą ir kuo noriu būti, o išėjau su begaliniu pasitikėjimu savimi ir didžiule motyvacija! Ačiū Jums!
  • Didžiausios rekomendacijos, profesionalūs ir išklausantys lektoriai! superinė atmosfera, bei tobulėjimas su geriausia komanda! patikėjau jais ir tikrai nenusivyliau, kas domisi fotografija ir siekia tikslų joje rekomenduoju nieko nesvarstyti ir eiti tik pas juos!
  • Profesionalus ir patys nuostabiausi savo srities specialistai ! Ne tik , kad daug sužinojau ir išmokau , bet taip pat nuostabiai praleidau laiką . Didelis AČIŪ visai jūsų komandai ! Esate geriausi ❤️
  • Labai naudingi kursai nuo ,,naujoko iki profo" ! Tiek teorinė dalis, tiek praktiniai užsiėmimai buvo labai įdomūs. Smagi patirtis! O per 11 savaičių tikrai patobulėjau, išmokau labai daug dalykų, kurių iki tol nežinojau apie fotoaparatą, fotografiją, labai džiaugiuosi pasirinkusi šiuos kursus, tik labai gaila, kad jie taip greit praėjo ir baigėsi, bet čia buvo tik pati pradžia. Labai rekomenduoju, kas dar svarstote ar lankyti šiuos kursus ar ne, o kas smagiausia, kad mokymus vedė vis skirtingi dėstytojai, kurie pasidalindavo savo patirtimis ir patarimais!?
  • Labai šauni ir profesionali komanda, labai svarbu kai vaziuoji i mokymus su užsidegimu ir noru. Labai greit prabego 3 mėnesių mokslai norietusi dar ir dar. ?????
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!