facebook

SPA ritualas dviem „Atgaiva kūnui ir sielai” SPA centre „Saulėja SPA“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Saulėja SPA“ – poilsio oazė, kurioje pamiršite visus rūpesčius ir patirsite tikrąjį poilsį, suteikiantį naujų jėgų bei pozityvios energijos. Pačiame Kauno centre įsikūręs centras suteiks išskirtinę ramybę kiekvienam, norinčiam pabėgti nuo šurmulio ir skirti laiko sau.

Procedūros metu pasimėgaujama atpalaiduojančia pirties kaitra. Vėliau oda kruopščiai nušveičiama hamame. Hamamas - tai turkiška pirtis, kurioje ant šildomo, marmurinio gulto atliekamos kūno šveitimas. Tai ne tik kūno, bet ir sielos išvalymo ritualas. Po procedūros oda tampa lygi, švelni ir sveikai švytinti. Šis SPA procedūrų kompleksas skirtas romantiškai nusiteikusiai porai, geriausioms draugėms ar dukrai nusprendusiai pasilepinti kartu su mama. Pajuskite energizuojančią SPA ritualų galią!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pirties malonumai dviem;
  • viso kūno pilingas hamame dviem;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Saulėja SPA“, K. Donelaičio g. 27, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

75,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +75

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Saulėja SPA
+37068502902
Google 4.5 / (497)
  • Malonūs darbuotojai, bet procedūra tai nerekomenduotina, džiaugiuos tik tuom kad gavau kuponą dovanų ir nemokėjau pinigų už šią patirtį. Visų pirma vyras, kuris masažavo, sirgo sloga, viso masažo metu kvėpavo taip garsiai lyg katik po bėgimo būtų, nejauku. Masažas 2/10. Rimtai negaliu patikėti, kad už tai žmogus uždirba pinigus. Jaučiuos lyg pati galiu masažuot bent 5 kartus geriau. “Atpalaiduojantis nugaros, kaklo ir galvos masažas”??? labiau tik glostymas aukštyn žemyn, kuris ant galo tiesiog nemaloniai pagreitėjo, jokio malonumo. Jokių atpalaidavimo taškų nepalietė, pečių beveik nemasažavo, o galvą masažavo vienu judesiu vienoje vietoje apie 5min. Žiauriai nusivylus, net juokinga.
  • Visada mėgau Saulėja SPA Donelaičio gatvėje, bet valandos trukmės viso kūno tailandietiškas masažas stipriai nuvylė. Kartą esu pas jį buvęs tik nugaros masažui, tai pasirodė lyg ir nieko, o dabar.. Masažistas vyras pradžioj sako: jūsų tikriausiai neperspėjo,kad į masažą reikia savo aprangą atsinešti. Į domu jis visada taip? Na taip, kaip poliklinikose dabar pradėsim ir rankšluostukus nešiotis.. Davė po to aprangą,kabančią prie durų. Pradžioj paklausinėjo ką skaudą, paprašė parodyti kiek su rankom pasilenkęs pasiekiu žemę, tada ant grindų čiužinio darė pratimus kineziterapinius. Po to vėl liepė pasilenkti,nes dabar turėčiau labiau pasiekti žemę. Nepasiekiau daugiau,tai sako čia ne vidaus organų problema. Kai buvau nugaros masažo pusmečiu anksčiau(jam to nesakiau) su tais pačiais nugaros skausmais,tai sakė,kad čia su vidaus organais problema. Šneka beleką.. Pabaigoje pasiguldė ant masažo stalo, masažavo tik nugarą max 15 minučių ir masažo metu pliurpė be sustojimo. Prisipasakojo kokių traumų gavęs ir pan., mintyse galvojau užsičiaupk greičiau,nes nei atsipalaiduoti nieko neina, nervino tik. Sakiau,kad kaklą maudžia,tai jo nemasažavo visai. Reziume po masažo išėjau su klausimu mintyse kur mano viso kūno masažas.. Gadinatės vardą su tokiais darbuotojais
  • Labai jauki ir rami oazė kūno poilsiui miesto centre, profesionalūs masažuotojai, atpalaiduojantis kūną ir galvą masažas.
  • Nuostabi vieta atsiplaiduoti, labai malonus ir paslaugus personalas. Esame išrankūs vietoms, kuriose reikia kitiem žmonėms patikėti savo kūną, bet čia apsilankę visai nesigailim ir labai tikimės, kad Saulėja SPA atsiras ir Vilniuje!
  • Nuostabus SPA. Labai malonus personalas,nerealiai graži aplinka. Puiki pirtis su jacuzzi. Labai ačiū kosmetologei Rūtai už veido masažą ir kaukę. Tikra ramybės oazė. Rekomenduoju apsilankyti ???
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!