Pramogos patiems mažiausiems nuotykių parke „Minimelts“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Minimelts“ nuotykių parkas įsikūręs Klaipėdos miesto didžiausiame parke. Nuotykių parke smagiai ir turiningai praleisite laiką bei pakvėpuosite grynu oru. Tai ideali pramoga tiek mažiems, tiek dideliems, tiek draugų kompanijai, tiek šeimai.

Mažiausiems parko lankytojams yra skirtos linksmybės uždaro tinklo labirinte. Vaikučiams suteikiama galimybė dūkti be jokios specialios įrangos. Žaidžiama dviejuose skirtinguose batutuose. Viename galima ne tik šokinėti, bet ir laipioti. Vaikų džiaugsmui suteikiama galimybė po parką pasivažinėti elektromobiliais.

Vaikai nuo 3 iki 6 metų galės pajusti laipiojimo medžiais nuotykius per jiems skirtą kliūčių ruožą. Jiems yra skirtos trys laipiojimo trasos: balta, oranžinė ir geltona.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 3 val. trukmės pramogos vaikui iki 7 metų nuotykių parke „Minimelts“
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Nuotykių parkas „Minimelts“, H. Manto g. 81, Klaipėda Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 3 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

15,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Minimelts
+37068650111, laipyniuparkas@inbox.lt
Minimelts Google 4.6 / (2014)
  • Vaikams tobula vieta žaidimams . Sūpynės nemokamai. Yra kavinukė pavalgyti. Mokamos mašinėlės važinėti po parką. Nereali proga su visa šeima. Buvom visą pusdienį.
  • Labai smagi vieta laikui su vaikais, nemažai aktyvių pramogų, yra žaidimų aikštelė, kavinė.
  • Pradžiugino atnaujintos trasos. Merginoms supratus, kad pasirinko per sudėtingą trasą, teko net pasinaudoti instruktorių pagalba. Ačiū už operatyvumą.
  • Nuostabus parkas apsilankymui su vaikais, yra didelė žaidimų aikštelė laivų tematika. Elekto automobilių vaikams didelis pasirinkimas. Yra batutai. Taip pat laipynės medžiais didesniems vaikams. Vietoje galima pavalgyti picerijoje arba ledainėje. Tik vienas minusas atvykstant automobiliu, nėra stovėjimo aikštelės, mašinas galima statyti palei kelią.
  • Karstėsi vaikai - liko labai patenkinti trąsomis. Perėjo nevisas, kadangi 3 paskutinės N-18. Kavinukė jauki, vaikams pilna mašinėlių, priešais vaikų žaidimo aikštelė - tad kuo puikiausiai galima patogiai atsisėdus - gerti kava su drauge ar su knyga rankose bei matyti savo atžalas. 4 ? tik todėl, kad mašinytės vaikams paskutiniu metu mane labai nuvilia. Kaina vis tik ne 1-2€, o visi 5-8€ tačiau šmaikščiai tariant (tehniškai netvarkingos) ?. Mano sūnus labai mėgsta važinėti tomis mašinėlėmis, dėl jų, kavos ir pasivaikščiojimo parke važiuojame iš kito miesto galo. Turime dar ir vežimėli su savimi tad kai išsikrovusia mašina tenka parstumti viena ranka, nes kitoje vežimas nėra, nei malonu, nei smagu. Tai toks minusas kurį manau savininkas pataisys. Sėkmės toliau klestint ir plečentis ?
Komentarai