Gurmaniška vakarienė armėniškos virtuvės „Ararat“ restorane

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis „ARARAT All Suites Hotel“, įsikūręs ramioje Klaipėdos centro gatvėje, šalia alsuojančio natūralumu ir kupino žalumos miesto parko. Per 10 minučių iš viešbučio nueisite iki pagrindinės geležinkelio ir autobusų stoties. Pėstute pasieksite daugybę žavingų miesto vietų, tarp kurių - senamiestis, uostas bei į Kuršių neriją kursuojančių keltų prieplauka.

Klaipėdos širdyje įsikūręs restoranas „ARARAT“ – tai tikras armėniškas svetingumas Lietuvos uostamiestyje. Restoranas išsiskiria prabangiu interjeru ir armėniška autentika persmelktame tradiciniame restorane, kuriame kiekvienas gurmanas ras ką paragauti. Puikūs restorano virėjai pasiūlys Jums tradiciškų armėniškų patiekalų, pagamintų ant žarijų, o jaukiam susitikimui čia visada rasite tikros armėniškos kavos bei galėsite pasilepinti armėniškais saldumynais. Autentiška restorano virtuvė ir ypač aukštos klasės aptarnavimas paliks Jums neišdildomų įspūdžių.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Ararat All Suites Hotel“ viešbutis, Liepų 48A, Klaipėda Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 50 iki 150 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Ararat
+37046400880; +37065299000
Ararat Google 4.1 / (1157)
  • Chaciapuri iš sloksniuotos tešlos, kiaušinis išvires, tešla sūri, darė aklas žmogus. Charcio sriuba labiau priminė svogūniene su ryžiais nei Charcio. Labai blogai, blogiau neteko valgyti
  • Maisto kokybė bei skonis gana geras, tik su padavėja buvo sunku susikalbėti lietuviškai,kadangi ji ne vietinė. Visumoje rekomenduočiau pabandyti užsukti į šią vietą.
  • Labai skanus maistas, randosi geroje vietoje netoli autobusų ir geležinkelio stoties. Nuo senamiesčio dešimt minučių. Rekomenduoju užsakyti "Araratas dviem" puikus rinkinys armėniškos virtuvės mėgėjams. Šašlykai, kepti šonkauliukų, bulvės ir rižiai, ant griliaus keptas baklažanas, paprika, pomidorai nustebino nepakartojamai. Patiekalai skanus ir atskirai galima kalbėti apie pateikimą, šedevras. Kainos vidutiniškai, nesikandžioja, lankytojų kiekis vidutiniškai. Malonus aptarnavimas. Rekomenduoju.
  • Beieškant naujų ir įdomesnių vietų, netikėtai prisiminiau daug kartų praeitą Ararat! Maistas buvo skanus. Paragavau Ararat Chačapuri su sūriu ir žalumynais. Porcija nemaža, pasidalinau su draugu, nes dar laukiau savo deserto Meghr u Macun. O atsigaivinimui užsisakėm armėnišką kompotą. Yra net keli skoniai, tačiau pasirinkom su vaisiais "keistu" pavadinimu ?
  • Nu tradicinis liulia kebabas skanumo, tai uch. Toks paprastas patiekalas, bet gerai suderintas ir pasūdyta tobulai. Feihoa kompotas labai tiko viską nuskalaut ir permušt receptorius iš naujo. Pachlava desertas buvo labai gera visko pabaiga. Kam ten senoka sovietinė aplinka ar indai, jum į IKEA. Geriau tegul investoja į tai ko reikia tam ką gaunat lėkštėje, nei į bereikalingus dalykus ?
Komentarai