Saulės palydėjimas prie Didžiosios kopos ir nakvynė jachtoje

Pasinaudok gimtadienio -20% nuolaida VISKAM. Su kodu: DOVANA13

„Laivų nuoma“ vykdo plaukimus jachta, laivu bei greitaeigiu kateriu. Įdomus ir smagus būdas apžvelgti apylinkes ir jomis pasigrožėti iš vandens.

Pasisiubuokite ant Kuršių marių bangų, šnekinamų jachtos, bei išpildykite vaikystės svajonę - nakvynę jachtoje. Pasinerkite į nuotykį!

Pramogos metu įspūdingai palydėsite saulę prie Didžiosios kopos. Pasigrožėsite apylinkių vaizdais ir nepakartojama gamta. Turėsite progą nakvoti senovinėje švediškoje jachtoje, kuri skaičiuoja jau pusšimtį metų. Jachtoje Jūsų patogumui įrengtos dvi atskiros lovos ir viena dvigulė lova. Akį džiugins autentiškas laivo interjeras puoštas raudonmedžiu.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės pasiplaukiojimas jachta 2-4 asmenims prie Didžiosios kopos ir nakvynė;
  • nakvynė jachtoje „Džaladūta“ uoste;

Svarbu:

Atvykimas galimas nuo gegužės 1d. iki rugsėjo 15 d., visomis savaitės dienomis. Į jachtą draudžiama lipti su aukštakulniais, naudoti atvirą ugnį ir rūkyti bei vartoti stipriuosius alkoholinius gėrimus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Laivų nuoma“, Nida
Trukmė: 1 val. plaukimas
Dalyviai (asmenų skaičius): 2-4
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Pavasaris, Vasara, Ruduo
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Lietuva
Miestas: Nida
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

155,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +155

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Laivų nuoma
+37063353726, info@laivu-nuoma.lt
Komentarai
  • Patvirtintas
    Jeigu butu galima palikti vertinima I minusa-tikrai taip ir padaryciau. Nepirkite sios paslaugos!!! Mes padovanojom sy pasiplaukiojima ir nakvyne mamai gimtadienio proga, ir jai teko vaziuoti 2 kartus, nes suteikta informacija buvo klaidinga. Svarbiausia jog ten nera jokios jachtos nakvynei! Jai buvo pasakyta jog yra tik kazkokia geldele kuri atrodo apgailetinai ir ten neimanoma pernakvoti. Po poros valandu pasiplaukiojimo (vietove buvo nuostabi, bet tai sukurta gamtos, ne sios kompanijos), ir teko apsisukus vaziuoti nakvoti namo! Manyciau uz puse suteiktos paslaugos turetu buti grazinta puse sumos, taciau pingeliai paimti ir paslauga nesuteikta. Mes butinai pasistengsim jog sis atsiliepimas butu matomas kur imanoma daugiau.
    Atsakymas: Sveiki, dar kartą apgailestaujame, kad pramoga nepateisino Jūsų lūkesčių. Norime paminėti, kad iki šiol nesame gavę neigiamų atsiliepimų apie šią pramogą. Susisiekėme su paslaugos teikėju, kad pakomentuotų Jūsų aprašytą situaciją. Paslaugos teikėjas apgailestauja dėl šios situacijos ir nesusipratimo, kad likote nepatenkinti ir neišnaudojote paslaugos iki galo, tačiau paslaugos teikėjas nurodė, kad gavėjas atsisakė nakvoti jachtoje. Kaip ir minėjome el. paštu, su paslaugos teikėju galite bendrauti atsiųstais kontaktais. Linkime Jums gražios dienos!