Atpalaiduojantis masažas, įvyniojimas ir šveitimas Palangoje

-24%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

SPA Amber Palace - arčiausiai Baltijos jūros esantis SPA Lietuvoje. Čia Jūsų laukia aukščiausio lygio aptarnavimas ir išskirtinis dėmesys svečiams. Visos procedūros atliekamos profesionalių specialistų, kurie dirba Jūsų puikiai savijautai, grožiui ir gerai nuotaikai!

Palepinkite savo kūną ypatingu SPA centro siūlomu viso kūno įvyniojimu, šveitimu ir atpalaiduojančių nugaros masažu. Viso kūno įvyniojimui galėsite rinktis šaltalankių, mėtų arba aitrų įvyniojimą. SPA ritualas, kurio dėka atgaivinama ir atnaujinama kūno oda bei tinkamai atpalaiduojami nugaros raumenys. Tinkamas tiek vyrams, tiek moterims. Jauskitės pailsėję ir kupini naujų jėgų. Skirkite laiko sau!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 40 min. trukmės viso kūno šaltalankių, mėtų arba aitrus įvyniojimas 1 asmeniui;
  • 50 min. trukmės ypatingas kūno šveitimas 1 asmeniui;
  • 30 min. trukmės nugaros masažas 1 asmeniui;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: SPA „Amber Palace“, Kuršių takas 1, Palanga Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno, Nugaros
Šalis: Lietuva
Miestas: Palanga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

99,00 €

-24 %

130,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +99

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
SPA Amber Palace
spa.amberpalace@energetikas.lt, 8-655-24312
SPA Amber Palace Google 4 / (653)
  • Viesbucio lokacija labai gera. Kambariams truksta atnaujinimo ir visam viesburyje keistas chemijos kvapas. Administracijai reik apmokymu kaip dirbt, nelabai ismano savo darba
  • Viešbutis įsikūręs ramioje, jaukioje vietoje ant jūros kranto. Puiki vieta norintiems ramaus poilsio. Pusryčiai skanūs, kambariai tvarkomi kiekvieną dieną, didelė automobilių stovėjimo aikštelė. Visi darbuotojai malonūs ir paslaugūs. Būtinai grįšime kitąmet!
  • Puiki vieta netik poilsiui su šeima. Bet ir romantiškam savaitgaliui. Aptarnavimas ir aplinka aukščiausio lygio. Jūra visai šalia. Vieta į kurią sugrišime dar tikrai nekarta :)
  • Ramioje ir gražioje vietoje, jūra visiškai šalia, pusryčiai skanūs. Visur labai švaru, tiek kambariuose, tiek koridoriuose. Malonus ir paslaugus personalas, atsižvelgė į pageidimą dėl kambario. Kasmet čia važiuojame su vaikais. Puiki vieta poilsiui.
  • Tik dėl esamos vietos gyvuoja šis amer spa...Nerekomenduoju ir antrą kartą tikrai negrįžtume.Užsisakėme dvivietį kambarį su pristatomą lovelę vaikui ir būtent vaizdu į jūrą. Gavome tik kambarį, be lovelės, kambarys į parkingo pusę, nuėję teirautis,administratorė nieko nežinojo ir info nesuteikė, mokėjom už lovelę 70 e 2 parom, nors derinant kainas prieš atvykstant kaina buvo mažesnė. Atvykę laukėme kada priims 1 h laiko, nes viešbuty nieko nebuvo! Skambinant neprisiskambinom, gerai,kad močiutė ten apsistojusi mums pagelbėjo ir pati ten per savo kontaktus bandė mums padėti. Rinkomės šį amer dėl baseino vaikui esant blogiems orams, pasirodo baseinas tik 2 h dirba, nuėję nurodytu laiku viskas užrakinta, susirandam valytoja sako,kad jis kitom valandom dirba, pasirodo žmonėm duoda lapelius su klaidinga info. Paklausus kada pusryčiai, admisitratorė gūščiojo pečiais ir nepasakė tikslaus laiko...Kambariai tvarkingi, švaru, bet visą kitą, ne ne ne...Pusryčiai įsaičiuoti, nebuvo ką valgyt, salotos, silkė, omletas ir sudžiuvęs varškės apkepas. Vaikui pirkom atskirai parduotuvėj, o patys kavos bent atsigėrėm. Ir dar pirtys 3 iš jų veikia 1. Patys turėjome nusiimti uždangalą baseino, nes personalo ten su žibintu nerasi...Pinigai dideli, kokybė labai silpna. Rekomenduojam tik auksinės kopos! Gaila,kad šiais metais pasirinkome amer ir likome tikrai nesužavėti...
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!