facebook

Nakvynė „Žvejų užeigoje“ ir pirties malonumai dviem Šiauliuose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Žvejų užeiga yra viešbutis, įsikūręs saulės mieste Šiauliuose. Čia kviečiami atvykti tie, kurie tikisi itin kokybiško poilsio bei romantiško laiko praleidmo. Čiupkite savo antrąją pusę, pasiplanuokite savaitgalį ir vykite kartu pailsėti!

Pabėkite nuo kasdienybės ir pasidarykite sau mini atostogas ant Rėkyvos ežero kranto viešbutyje „Žvejų užeiga“, kur pro langus atsiveria nuostabus tyvuliuojančio ežero vaizdas. Jūsų laukia romantiška nakvynė gamtos apsuptyje prie ežero ir atsipalaidavimas pirtyje. Ryte pasimėgausite gardžiais kontinentiniais pusryčiais viešbučio restorane arba Jūsų kambaryje. Atgaukite jėgas po sunkių darbų nepaprastoje vietoje!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė dviviečiame kambaryje dviem;
  • 1 val. trukmės apsilankymas pirtyje dviem;
  • kontinentiniai pusryčiai (iš anksto suderinus galimi kambaryje);

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Atvykimas nuo 14 val., išvykimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Žvejų užeiga“, Poilsio g. 16, Šiauliai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Maudymosi kostiumėlis/glaudės, rankšluostis ir šlepetės
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Šiauliai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

120,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +120

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Žvejų užeiga
+370 653 85555
Google 4.3 / (1308)
  • Šiandien pasilankėme su žmona nusprendę papietauti - 10/10. Skanu buvo viksas: sriuba, pagrindinis na ir šefo desertas. Kiaulienos žandai tirpo burnoje, net peilio nereikėjo :). Aptarnaujanti mergina negailėjo dėmesio. Ačiū už gerą maistą ir aptarnavimą.
  • Maloni vieta įvairioms progoms. Viduje labiau prabangesnė aplinka. Patiko sėdėti stikliniame pastate. Kaip žiemą, tai tikrai šilta. Gaila, kad žiema, nes vasarą už lango būtų matomas tobulas Rėkyvos ežero grožis. Patiekalas "Grill mėsos asorti dviem" labai skanus. Užtektų ne tik dviem suaugusiems, bet dar ir vaikiukui. Aptarnavimas greitas ir geras. Mums labai patiko praleistas laikas restorane. Ačiū personalui.
  • Restoranas didelis pliusas maisto adzvilgiu buvo ziauriai skanu. Kas liecia miegamo kambari, nu blyn dvi viengules lovos sustumtos i viena ir buvo nemiega tokioj lovoj visa nakti nepatogu. Vonia - atsisedi i ja o kranas vandeni leidzia vandeni tiesiai i tave nes i kita puse neatisesi ten nuleidziama vandens skile. Kambarys - kaip telika ziuret? Nei atsigulus nei atsisedes, nepatogu nes pakabintas nevietoi. Na tokie pastebejimai, kurie turetu buti patogus labiau o nepatogus.
  • Nuostabiai jaukus ir patogus viešbutukas su puikiu restoranu. Kambarys labai jaukus su vaizdu į Rėkyvos ež. Restorano maistas irgi labai skanus tiek nuo užkandžių iki deserto. Aptarnavimas labai malonus. Vienintelis minusas pusryčiai. Kiaušinienė buvo šalta, nors rodos maistas pagal užsakymą turėtų būt gaminamas, tai vienintelis minusas.
  • Na gražus gamtos kampelis, įpareigoja ir pačiam su išvaizda susiimti :) lauko terasoje būtinai reiktų pakeisti takelių lenteles į nesulūžusias. Galima net užkliuvus išsidrėbti :) na ir aišku, vaizdelis ne koks, net sėdint viduje, prie lango. Picos neblogos, su daug žalumynų, bet naminė gira- tai kaškoks košmaras- be skonio (gal skiesta vandeniu?), su daug cukraus...
Komentarai