Poilsis dviem su SPA malonumais „Tulpės“ sanatorijoje Birštone

-9%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Tulpės“ sanatorija yra įsikūrusi Birštone, šalia vaizdingojo Nemuno vingio. Tai pirmoji sanatorija Birštone. Ji turi ilgametę gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu tradicijas. Sanatorijoje pailsėsite, atgausite jėgas ir visapusiškai pagerinsite savijautą.

Poilsis su SPA „Tulpės“ sanatorijoje gali tapti puikia ir malonia savaitgalio išvyka. Su šiuo dovanų kuponu jums priklausys poilsis standartiniame dviviečiame numeryje su įskaičiuotais pusryčiais. Taip pat jūs galėsite apsilankyti baseino ir pirčių komplekse, sudalyvauti SPA procedūrose, tokiose kaip masažas, šveitimas, terapija, vonelės.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė standartiniame dviviečiame kambaryje korpuse „Baltoji vila“ dviem;
  • pusryčiai;
  • 1 val. 30 min. trukmės apsilankymas baseino ir pirčių komplekse dviem;
  • 20 min. trukmės aromaterapija - muzikos terapija dviem;
  • 15 min. trukmės mineralinio vandens perlinė vonia su eteriniais aliejais dviem arba 20 min. trukmės kūno šveitimas dviem;
  • automobilių stovėjimo aikštelė;
  • Wifi internetas;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus ir visomis savaitės dienomis (išskyrus 12.24 - 01.09). Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Gyvenamasis korpusas ir sveikatinimo procedūros atliekamos skirtinguose pastatuose. Paslauga skirta asmenims nuo 18 metų. Birštono kurorto mokestis 2 Eur/asm. 1 parai. Įsiregistravimas pirmadieniais-šeštadieniais nuo 13 val., išvykimas iki 11 val. Sekmadieniais įsiregistravimas nuo 13 val. (į kambarį patekimas galimas nuo 16 val.), išvykimas iki 15 val.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Tulpės“ sanatorija, B. Sruogos g. 1, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Sportinė apranga ir maudymosi kostiumėlis
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

149,00 €

-9 %

164,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +149

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Tulpės sanatorija
+37031965525, registratura@tulpe.lt
Tulpės sanatorija Google 4.5 / (551)
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Patvirtintas
    Gavau kuponą dovanų, dalį kaip priemoką sumokėjau pati. Reziumė, kad už 90 eur nakčiai tokio poilsio daugiau nesirinkčiau, nes visiškai neverta. Kambarys tamsus, net dieną reikėjo įsijungti elektrą. Vonioje radome du mažus veido rankšluosčius, kuriuos turėjome neštis į baseino erdvę ir šlapius parsinešti atgal.. Visos paslaugos skirtinguose korpusuose, todėl nėra patogu vaikščioti. Kambaryje voratinkliai. Baseino erdvė labai maža, nėra ką veikti, dvi pirtys, viena jakuzzi. Dėl viruso tiek pirtyje, tiek burbulinėje vonioje gali būti tik vienas žmogus, todėl jeigu kažkas sėdi pirtyje arba burbulinėje vonioje 20min tiesiog stovėsi ir lauksi. Persirengimo kambaryje ant lubų rasite pelėsį. Pusryčiai labai skurdūs, kelių rūšių mėsos vyniotiniai, rūkytos dešrelės, šiek tiek daržovių, jogurtas ir sausi pusryčiai. Jokių omletų, košių ar vaisių nerasite. Jei esate vegetarai - valgysite tik pomidorus ir agurkus. Nemanau, kad grįžtume dar kartą.
    Atsakymas: Sveiki, apgailestaujame, kad poilsis neatitiko Jūsų lūkesčių. Pateikiame viešbučio atsakymą - Apgailestaujame, dėl patirtų nepatogumų. Visuose numeriuose vienam asmeniui yra skirti 1 didelis rankšluostis, 1 mažesnis (veido rankšluostis) ir 1 mažas rankšluostėlis skirtas pasitiesi ant grindų. Šis standartas yra visuose kambariuose, šlapi rankšluosčiai yra keičiami 1 kartą per parą arba pagal svečių poreikį ir dažniau. Pastatas yra miesto parke, tarp šimtamečių medžių, taigi kai kuriuose kambariuose išties yra tamsiau, nes langus užstoja medžių lapai, nukritus lapams būna šviesiau, tačiau vasarą tikrai šviesos patenka ribotai. Mūsų paslaugos yra skirtinguose pastatuose, mes to neslepiame ir prašome pas partnerius parduodančius kuponus, sąlygose tai nurodyti, kad svečių neklaidinti. Šalyje esant COVID-19 susirgimui, privalome riboti svečių srautus ir laikytis tam tikrų taisyklių, šito deja pakeisti negalime ir nuo mūsų nepriklauso. Dėl pusryčių asortimento, pusryčių metu visuomet būna košės ir vienas karštas patiekalas, gali būti dešrelės, omletas, blyneliai. Be šaltų mėsų visuomet būna sausų pusryčių, varškės, lydyto sūrio, daržovių, kiaušinių, jogurto. Vegetarams yra paruošiamas maistas atskirai, nes būna ir veganų ir žaliavalgių, tokiu atveju svečiai pasako ir jiems ruošiamas individualus patiekalas.
  • Patvirtintas
    Atvykus kambario grindys buvo laaaabai šlapios, net nebuvo išdžiūvusios po procedūrų, t a d teko patiems jas sausint, kad nepaslysti. Nepaisant to, kojinės buvo juodos nuo nešvarumų. Pro langą matos ne tik parkas, o ir voratinkliai. Dušo kampuose matomas pelėsis, wc bakelis leidžia, TV laidai ištraukioti. Tulpės baseinas baisiausias iš matytų. 1 gultas visiems? O grindys tokios pažliugusios, kad apsemia tapkes, persirengimo kambary tas pats, o ir suoleliai tik tiem, kas gauna spintelę šalia durų. Pusryčiai. Kavinėje labai tvanku, nėra atidaromų langų. VORATINKLIAI įskaičiuoti į vaizdą. Atvykus 9.30 gaunamas moralas, kad pavėlavom, nes pusryčiai...nuo 9. Kaži tik jei visi svečiai ateitų tokiu metu ar būtų kur sestis, bet juk nesvarbu. Atvykus ilsėtis sulauki priekaištų. Labai gaila, kad matomas požiūris „man nepriklauso“... Rodos užtektų gero pusvalandžio tikro ir kruopštaus apsivalymo, keletos papildomų gultų ir viskas būtų kuo puikiausiai.
    Atsakymas: Sveiki, Laima. Susisieksime su Jumis asmeniškai dėl situacijos patikslinimo. Taip pat šią informaciją perduodame sanatorijos administracijai. Apgailestaujame, kad teko susidurti su nesklandumais. Siekiame, kad būtų išvengiama tokių nesusipratimų, todėl tikimės, jog daugiau tokios situacijos nepasikartos. Gražios dienos!