facebook

Individuali fotografijos pamoka su profesionaliu fotografu Kaune

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kaune esanti fotostudija „TaDiena.lt“ kuria Jums svarbių akimirkų dailias, meniškas ir įsimintinas nuotraukas, kurios džiugins Jus visą gyvenimą.

Individualią fotografijos pamoką ves 15 metų patirtį turintis profesionalus fotografas iš foto studijos „TaDiena“. Todėl pamoka bus įdomi ir itin naudinga. Jos metu sužinosite, kaip dirba fotografai, kokius triukus naudoja,kad kiekviena nuotrauka būtų nuostabi. Nesvarbu ar esate naujokas fotografijoje, ar pažengęs mėgėjas, pamoka bus optimizuota Jūsų lygiui ir poreikiams. 

Galimos pamokos temos: fotografijos pagrindai, žmonių ir portretinė fotografija, gamtos fotografija, kelionių fotografija, panoraminė fotografija, studijinė fotografija.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 val. trukmės individuali fotografijos pamoka su profesionaliu fotografu pasirinkta tema 1 asmeniui

Svarbu:

Rekomenduojama turėti savo fotoaparatą, bet nebutina.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „TaDiena.lt“, Laisvės al. 51B, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

69,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +69

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Studija TaDiena.lt
+37069812008
Google 4.8 / (75)
  • Labai gražios nuotraukos, ačiū:)
  • Jauki fotostudija, puikus, malonus fotografas bei jo humoras. Gera aura. Šilta atmosfera. Atėjome tik fotografuotis, bet šeimos fotosesija buvo lyg pramoga, prisipildėme gerų emocijų. Jau išėjus norėjosi sugrįžti. Rekomenduoju 200% ?
  • Puikus fotografas,profesionalumas ? Laikas praejo labai greitai,pataria kaip papozuoti,labai siltas zmogus,rekomenduoju 100 proc.
  • Mūsų geriausi atsiliepimai! Lankomės čia jau ketvirti metai. Fotografas puikiai sutaria su vaikučiais, fotosesijos laikas prabėga greitai ir vaikai išeina laimingi ?
  • Esame labai dėkingi šeimos draugei už nuostabią dovaną- šeimos fotosesiją studijoje TaDiena. Fotografas tik įžengus pro duris pasirodė tikras profesionalas. Labai mandagus ir malonus žmogus. Laikas skriete praskriejo studijoje, atmosfera puiki, studija labai jauki. Išėjome visa šeima kupini geros emocijos. Su nekantrumu laukėme rezultato, t.y. nuotraukų. Jas gavę žiūrėjome gal 10 kartų, nes tai mūsų tobulos akimirkos. Nuotraukos fantastiškai gražios. Pirmą kartą nuotraukose ne tik vaikiukai mūsų gražūs buvo, tačiau net ir patys sau su vyru patikom. Prikibti tiesiog nebuvo prie ko. Ir visa tai dėka tikrai gero, profesionalaus, komptetingo fotografo įdirbio. Labai gaila, kad šio žmogaus nepažinojom tada, kai buvo mūsų pačios svarbiausios gyvenimo šventės. Linkiu fotografui kūrybinės sėkmės didžiausios. Ačiū dar kartą Jums.
Komentarai