Nugaros masažas SPA komplekse „Atostogų parkas“ Palangoje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Atostogų parkas“ - didžiausias poilsio ir sveikatinimo kompleksas Vakarų Lietuvoje, įsikūręs Palangos pakraštyje Žibininkuose. Komplekse net 12 baseinų Jūsų poilsiui ir sveikatai. Kompleksas nuo Baltijos jūros ir Palangos kurorto nutolęs 6 km, nuo Klaipėdos – 30 km. Komplekse gausu vandens pramogų, unikalių pirčių programų, SPA ir sveikatinimo procedūrų. „Atostogų parkas“ pirmasis Lietuvoje mineralinį geoterminį vandenį pradėjo naudoti sveikatinimo tikslais, todėl tik čia galima išbandyti procedūrą - „Mineralų jūra“ vieninteliame Lietuvoje mineralinio geoterminio vandens baseine.

Pasimėgaukite kokybiško poilsio akimirka ir pasilepinkite efektyviai atpalaiduojančiu masažu. Nugaros masažas padės atsikratyti susikaupusios įtampos bei kitų nemalonių pojūčių. Po masažo jausitės tinkamai pailsėję, užplūs teigiamos emocijos ir nauja energija. „Atostogų parkas"– tai malonių ir įsimintinų atostogų oazė.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 30 min. trukmės nugaros masažas SPA komplekse

Svarbu:

Pasiūlymas negalioja gruodžio 20 - sausio 10 d. ir vasario 14-16 d. Sąskaitos-faktūros išrašomos paslaugų teikimo dieną.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Atostogų parkas“, Venecijos aklg. 2, Žibininkų k., Kretingos r. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Nugaros
Šalis: Lietuva
Miestas: Palanga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

44,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +44

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Atostogų parkas
+37061421888; hotel@atostoguparkas.lt
Atostogų parkas Google 4.5 / (4521)
  • Vasario pirmą savaitgalį atvykome į „Atostogų parką“ atšvęsti mano gimtadienio. Nusižengdami savo tradicijai, atvykome antrą kartą į tą pačią vietą, kur buvome pernai. Tiek pernai, tiek šiemet labiausiai mus pakerėjo „Parko virtuvėlėje“ dirbanti Aušra. Ji nėra tiktai padavėja. Ji yra restorano dvasia. Nuoširdi šypsena, paslaugumas, o ypač staigmenos ir sukurta ypatinga šventinė nuotaika. Jautėmės lyg būtume atvykę pas gerus draugus. Prie to, aišku, prisidėjo ir jos kolegės. Požiūris į klientą vertas parašyti pačius aukščiausius balus. Ačiū jums mielosios! Manau, tikrai dar susitiksime.
  • Puiki vieta poilsiui, šaunūs prtininkai Žydrūnas, Antanas, Rimantas, kokybiškas ir skanus maistas, labai malonus aptarnavimas parko virtuvėje. Gal tik norėtųsi aiškesnio internetinio puslapio ir laukiam grįžtančių sidabrinių apyrankių.?
  • Atvykau be nakvynės, vandens spa pasiėmėgavimui. Tik geriausi atsiliepimai. Malonus aptarnavimas ir visi klausimai atsakyti. Diena sau ir su savimi - kaip tik ko reikėjo, jaučiausi naujai atgimusi. Labiausiai širdį suvirpino prakantės Evelinos rūpestis. Ji man atliko Sapropelio įtrinimo procedūrą. Kiekvienam judesį jaučiau begalinį rūpestį, o kiekvienas ištartas žodis leido dar giliau atsipalaiduoti. Nors ji ir minėjo, kad šį darbą pradėjo neseniai ir yra, dar tik praktikantė, jos rankose jaučiausi, tarsi tikros profesionalės! Ačiū labai visiems ir iki kitų mielų kartų!
  • Administracija ir kavinėje dirbančios merginos labai malonios. Gyvenome viežbučio kambaryje, viskas tvarkinga rankšluoščiai, halatai, tapkutes. Baseinai: turkiška pirtis vienintelė kuria galima buvo pasinaudoti normaliai, kitos nesupratom ar veikia, pirtininko pitelė nelabai patiko, lauke atsigaivinti galėjome šiltame baseinas(džiakuzi).Viduje baseinas su džiakuzi būtų faina, jai ne košė žmonių. Vizualiai tikrai buvo neblogai. Būtų gerai kad baro erdvė būtų atskirai, nes nelabai faina vaikščioti į pirtis ir lauką pro valgančių žmonių staliukus. Kadangi ilsėjomės su maitinimu, maistas puikus, švediškas stalas,maisto pasirinkimo daug kiekvienas ras ką valgyti.
  • Teveliam nupirkau programa "sveika nugara" su 2 nakvynėm ir 13 procedūrų labai skambiai aprašytų. Atvykimas buvo sausio 2d.,tai panašu, kad viesbutis nebuvo nieko suderinęs su spa, tai pirma diena padarė kūno masės indeksą. Gydytojo konsultacija gavo tik 2 dienos, antroj pusej(aišku jis nekonsultavo nieko, tik pasiklause, tai tokia iš jo ir nauda). Atėjus į 2 treniruotes vandenyje, pasakė kad patys lipkit į baseiną į minkit dviracius? ir patys sportuokite. Sekančios 2 procedūros iš 13 kneipo takelis?? likusios irgi ne aukšto lygio bet dar dar.. Paslaugos silpnos. Sveikatingumo programa drąsiai galima vadinti TRAGEDIJA, geriau jau atskirai pirkti nakvyne ir komplektuotis procedūras atskirai.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Atsiliepimai apie
  • labai buvome patenkinti,pagal kaina paslauga buvo super