FILTRAS

  • Kaina
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

SOS vaikų kaimai

SOS vaikų kaimai
SOS vaikų kaimai Google 4.3 / (13)

„SOS vaikų kaimai“ organizacijos kasdienio darbo tikslas – laimingi vaikai, augantys pilnavertėse šeimose. Tai išskirtinė organizacija, prisiimanti visą atsakomybę rūpintis vaiku nuo gimimo iki savarankiško gyvenimo pradžios.

„SOS vaikų kaimai“ yra vaikų užtarėjai, todėl siekia, kad Lietuvoje ir visame pasaulyje būtų paisoma vaikų teisių. Vadovaujasi „Alternatyvios vaikų globos gairėmis“ ir Jungtinių Tautų vaikų teisių konvencija, todėl įsipareigoja rūpintis visais vaikais, bet ypatingą dėmesį skiria tiems, kurių gerovei iškyla pavojus.

„SOS vaikų kaimai“ yra socialiai atsakinga organizacija, neliekanti abejinga vienai didžiausių šiuolaikinio pasaulio problemų – vartotojiškumui. Reaguodami į tai, kad kasmet pasaulyje daugėja išmetamo maisto kiekiai, SOS šeimose ir Vaikų dienos centruose diegiamos atsakingo vartojimo ir maisto nešvaistymo kultūros.

Veikdami laikosi skaidrumo principų. Tai – neatskiriama jų organizacijos kultūros dalis. Atvirai dalinasi savo veiklos metodika ir rezultatais, nes pasitikėjimas – tai jų ryšio su rėmėjais ir partneriais pamatas.