Parama „SOS vaikų kaimai“

Pasinaudok gimtadienio -20% nuolaida VISKAM. Su kodu: DOVANA13

Įsigydami “SOS Vaikų kaimų” dovanų kuponą Jūs tiesiogiai prisidedate prie vaikų ateities – visos surinktos lėšos yra skiriamos SOS vaikų kaimo vaikų poreikiams.

SOS vaikų kaimų globojami vaikai dažnai nežino kas yra besąlygiška tėvų meilė. Atvykę vaikai yra augę be tėvų rūpesčio, priežiūros ir meilės. Todėl vaikai dažnai nepasitiki nei aplinka, nei savimi. Tam, kad būtų sėkmingi ateityje, vaikams reikalinga ilgalaikė aplinkinių bei specialistų pagalba.

„SOS vaikų kaimai“ pagalbą teikia beveik tūkstančiui vaikų. Daugeliui jų reikalingos nuolatinės psichologinės terapijos, kurių metu vaikai mokomi susidoroti su savo jausmais, išgyvenimais, vaikystės traumomis bei iš naujo gyventi ir nebijoti.

Vienam vaikui reikia mažiausiai vienos terapijos per savaitę, paprastai – mažiausiai 12 mėnesių. Viena terapijos valanda kainuoja apie 30 eurų.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos sumos parama organizacijai „SOS vaikų kaimai“

Svarbu:

Už šį čekį jo turėtojas jokių paslaugų negauna. Visos surinktos lėšos skiriamos „SOS vaikų kaimai“ veiklai paremti. Kadangi tai yra parama „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugijai“, todėl šis dovanų kuponas NĖRA grąžinamas ir NĖRA keičiamas į kitas paslaugas.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija, Ozo g. 37, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Tikslus dalyvių skaičius: Neapibrėžta
Apranga: Neapibrėžta
Dovanų kupono galiojimas: Neapibrėžta
Sezoniškumas: Neapibrėžta
Šalis: Lietuva
Miestas: Visa Lietuva
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
SOS vaikų kaimai Google 4.3 / (13)
Komentarai