FILTRAS

  • Kaina
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Paramos projektas „Ankstukai“

Paramos projektas „Ankstukai“ yra ypatinga iniciatyva, skirta padėti anksčiau laiko gimusiems kūdikiams ir jų šeimoms Lietuvoje. Šis projektas išsiskiria savo veiklos svarba ir plačiu pagalbos spektru.

Pagalba Ankstukams ir Jų Šeimoms: Projektas „Ankstukai“ teikia įvairiapusę paramą neišnešiotiems kūdikiams ir jų šeimoms. Tai apima medicininę, psichologinę ir socialinę pagalbą, padedančią šeimoms susidoroti su iššūkiais, kylančiais dėl ankstyvo gimimo.

Informacijos Sklaida ir Edukacija: „Ankstukai“ siekia informuoti visuomenę apie neišnešiotų kūdikių problemas ir jų priežiūros svarbą. Projektas organizuoja seminarus, renginius ir leidžia informacinius leidinius, kurie padeda tėvams, medikams ir visuomenei geriau suprasti neišnešiotų kūdikių poreikius.

Bendruomenės Kūryba: Projektas kuria ir stiprina bendruomenę, kurioje šeimos, auginančios ankstukus, gali dalintis savo patirtimis, gauti emocinę paramą ir praktinius patarimus. Tai padeda šeimoms jaustis mažiau izoliuotoms ir labiau palaikomoms.

Finansinė Parama: „Ankstukai“ teikia finansinę paramą šeimoms, kurios susiduria su didelėmis medicininėmis išlaidomis. Tai gali būti skirta specializuotai medicininei įrangai, gydymui ar kitoms būtinosioms reikmėms padengti.

Bendradarbiavimas su Ligoninėmis: Projektas glaudžiai bendradarbiauja su Lietuvos ligoninėmis ir medicinos specialistais, siekdamas užtikrinti, kad ankstukai gautų geriausią įmanomą priežiūrą. Tai apima medicininės įrangos dovanojimą ir specialistų mokymų organizavimą.

Viešųjų Renginių Organizavimas: „Ankstukai“ rengia įvairius viešuosius renginius, tokius kaip labdaros koncertai, bėgimai ir kitokios akcijos, kurios ne tik renka lėšas, bet ir skatina visuomenės sąmoningumą bei solidarumą su ankstukais ir jų šeimomis.

Rodyti daugiau
Paramos projektas „Ankstukai“