Parama „Ankstukams“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Ankstukai“ – paramos projektas, kuris pirmasis Lietuvoje teikią finansinę paramą anksčiau laiko gimusiems kūdikiams ir juos globoja. Šį iniciatyva siekia užtikrinti, kad būtų suteikta visapusiška parama anksčiau gimusiems mažyliams ir jų artimiesiems, kad būtų suteikta gyvybiškai svarbi medicininė įranga ir psichologinė pagalba artimiesiems, užtikrintų paramą visais svarbiais daiktais ir suteiktų kitą svarbų palaikymą. 

„Ankstukai“ - pirmieji Lietuvoje pradėjo rūpintis anksčiau laiko gimusiais mažyliais.

Šio projekto tikslas - visapusiška pagalba ir parama per anksti šį pasaulį išvydusiems mažyliams, padedant jiems augti, stiprėti ir sutelkus visas jėgas sėkmingai įveikti pačius didžiausius ir baisiausius iššūkius. Kartais kūdikiai pasaulį išvysta anksčiau, jie būna tokie maži, kad gali tilpti delne, tačiau jų noras gyventi būna toks didelis, kad išsipildo stebuklai. Tuos stebuklus sukuria besąlygiškai mylintys tėvai, atsidavę ir besirūpinantys medikai, kurie kiekvieną ankstuko gyvenimo akimirką yra šalia ir padeda jiems sutikti dar vieną dieną, kol jie patys išmoksta kvėpuoti, kasdien jie užauga po gramą, centimetrą, kad kuo greičiau pasivytų savo draugus. Prie stebuklo atsiradimo, prisideda kiekvienas palaikantis ankstukus svarbiausioje kovoje - kovoje už gyvybę.

Palaikyti bei tapti stebuklo išsipildymo dalimi, galite ir Jūs paaukodami ankstukų paramos projektui.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos sumos parama „Ankstukams“

Svarbu:

Už šį čekį jo turėtojas jokių paslaugų negauna. Visos surinktos lėšos skiriamos „Ankstukų“ paramos projektui. Kadangi tai yra parama „Ankstukų“ paramos projektui, todėl šis dovanų kuponas NĖRA grąžinamas ir NĖRA keičiamas į kitas paslaugas.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: J. Jasinskio g. 16G, Vilnius
Trukmė: Neapibrėžta
Tikslus dalyvių skaičius: Neapibrėžta
Apranga: Neapibrėžta
Dovanų kupono galiojimas: Neapibrėžta
Sezoniškumas: Neapibrėžta
Šalis: Lietuva
Miestas: Visa Lietuva
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Komentarai