Gurmaniška vakarienė restorane „Rib Room“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Rib Room“ restorane Jūs galite pasimėgauti klasikiniais, viso pasaulio virtuvės patiekalais. „Rib Room“ restorano išskirtinumas - netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Kiekvienas apsilankęs šiame jaukiame restorane iš A La Carte meniu galės išsirinkti patiekalą pagal savo išskirtiniausius įgeidžius. Rūpestingas aptarnavimas leis Jums pasijusti tarsi namuose.

Norite paragauti išskirtiniu būdu pagamintų šonkaulių? Tuomet jums reikia apsilankyti „Rib Room“ restorane, įsikūrusiame Lietuvos sostinėje. Su šiuo dovanų kuponu galėsite degustuoti įvairius restorano valgius bei gėrimus. Įmantrus, bet kartu ir skoningas restorano meniu sužavės jau visko mačiusius, ir nukels į dar nepatirtų skonių pasaulį.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už tabako gaminius ir alkoholinius gėrimus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Rib Room“, Šeimyniškių g. 1, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 300 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Rib Room
+37052103012
Rib Room Google 4.6 / (532)
  • Puiki vieta. Labai patiko. Skanus maistas ir nuostabus aptarnavimas. Valgėme šonkauliukus. Ėmėme rinkinį paragauti skirtingų skonių. Taip pat otas su krevėtėmis buvo nuostabus. Rekomenduoju apsilankyti
  • 20 metų lankausi šiame restorane ir visada buvau patenkinta tiek aptaravimo tiek maisto kokybe. Bet 2024 sausio 22 dienos įmonės vakarienė (50 žmonių) buvo kažkas baisaus - karštas maistas patiekiamas praktiškai atšalęs, jautienos karštieji patiekalai masiškai buvo gražinti (jų buvo neįmanoma atpjauti ir sukramtyti). Kiti patiekalai irgi nežavėjo savo skoniu. Aptarnaujančio personalo buvo per mažai - nespėjo aptarnauti. Iš anskto užsakyti karšti patiekalai visiems buvo patiekti per 30-45 minutes. Galima būtų vardinti labai daug kas buvo nepadaryta arba padaryta ne taip. Iš esmės nesuprantu, kaip normalus restoranas sugebėjo taip viską sugadinti vieno vakaro metu. Buvo gėda prieš svečius.
  • Tom yam sriuba geriausia Vilniuje. Šonkauliai taip pat.
  • Maistas: rekomenduoju užsisakyti šonkaulių rinkinį dviems su pasirinktais garnyrais, kad galėtumėte paragauti skirtingų skonių šonkaulių. Iš visų 4 rūšių man labiausiai patiko azijietiški šonkauliai ? Šonkaulių mėsa lengvai atsiskyrė nuo kaulo, buvo labai skanu. Aptarnavimas: profesionalus ir malonus.
  • Užsakiau per Bolt food platformą Bahmi Goreng makaronus su tigrinėmis krevetėmis. Ir ką gi,- iki košės pervirti itališki pigūs makaronai, su dviem krevetėm ir keletu riekelių paprikos. Paskambinau restoranui, atsakiusioji mergina net bandė juokauti, sakydama, kad čia jų toks “receptas”!
Komentarai