powered by Google translate

1 nakties lepinimo paketas „All Sky Aurora“ stikliniame iglu (pirmadienis–sekmadienis)

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

powered by Google translate

SVEIKI SVEIKI ŠIAURĖS GAISRĖS

Hankasalmyje įsikūręs Revontuli Resort yra kaip tik jums sukurta komforto zona, kurioje galėsite pamatyti ir patirti šeimos verslo šilumą bei nepamirštamus potyrius Suomijos viduryje. Šiame ištisus metus veikiančiame kurorte rasite nakvynės, restoranų, posėdžių salių, pirčių pasaulio ir įvairių užsiėmimų, o kas geriausia – viskas pasiekiama pėsčiomis vienas nuo kito! Kviečiame kurti prisiminimus komforto zonoje!

Praleiskite jaudinančią naktį centriniame Suomijos ežero kraštovaizdyje, po žvaigždėtu dangumi arba grožėdamiesi vidurnakčio saulėlydžiu. Tamsiomis, giedromis naktimis laimingiausi gali pamatyti pašvaistę tiesiai iš savo lovos.

Iš visų mūsų stiklinių iglu atsiveria vaizdas į Iso-Virmasjärvi ežerą. „All Sky Aurora“ iglu yra Virmasrintinėje, o vaizdai pro miegamojo panoraminius langus – pirties paplūdimio link. Iglu tinka visiems, pavyzdžiui, draugams, poroms ar net šeimoms šiek tiek pasilepinti, švenčiant jubiliejų ar, pavyzdžiui, medaus mėnesį.

All Sky Aurora stiklo iglu galite mėgautis gamta, net ir ilsėdamiesi lovoje. Tamsoje galite pamatyti nuostabius saulėlydžius, giedrą žvaigždėtą dangų ar net šiaurės pašvaistę, šokančią danguje.

Visi „Sky Aurora“ iglu yra prabangūs apgyvendinimo variantai. Dėl panoraminių langų ir stiklinio stogo iš iglu atsiveria puikūs vaizdai į supančią gamtą ir dangų. Būdami saugiai patalpoje, galite beveik jaustis vienybėje su gamta.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Lepinančios atostogos stiklinėje iglu (P-V);
  • 1 nakties lepinimo paketas All Sky Aurora stikliniame iglu;
  • Pusryčiai;
  • Sveiki atvykę tostai;
  • 4 patiekalų vakarienė dviems;
  • Naudojimasis paplūdimio sauna ir sūkurine vonia bendros pirties pamainos metu;

Svarbu:

1. Užsakymas ir patvirtinimas:

Klientas, atlikdamas rezervaciją, turi nurodyti savo vardą, pavardę, atvykimo ir išvykimo laiką, telefono numerį arba elektroninį paštą, mokėjimo būdą. Rezervacija yra privaloma nuo užsakymo momento.

2. Atvykimo ir išvykimo laikas:

Atvykimo dieną kambarys yra 16:00 val., o išvykimo dieną jis turi būti paliktas iki 12:00. Patalpa rezervuota klientui iki 18:00 val. Klientas, atvykęs į apgyvendinimo įstaigą vėliau nei šis, privalo informuoti iš anksto. Kitu atveju apgyvendinimo įstaiga turi teisę atšaukti rezervaciją po 18 val.

3. Atšaukimas ir neatvykimas:

Užsakymai su atvykimo data pirmadieniais-ketvirtadieniais: Klientas gali nemokamai atšaukti kambario rezervaciją (neįskaitant 10 eurų biuro mokesčio*) ne vėliau kaip 18:00 dieną prieš atvykimą. Užsakymai su atvykimo data nuo penktadienio iki sekmadienio: Klientas gali nemokamai (išskyrus 10 eurų biuro mokestį*) atšaukti kambario rezervaciją ne vėliau kaip likus 7 dienoms iki rezervacijos pradžios Klientui atšaukus rezervaciją vėliau arba atšaukus iš viso neatvykti, viešbutis turi teisę nuskaičiuoti vienos dienos kainą. Tos pačios atšaukimo sąlygos taikomos ir atšaukimams dėl koronaviruso. Išimtis yra rezervacijos perkėlimas, kuris galimas ir po 7 dienų Sezono metu Lomakeskus Revontuli pasilieka teisę į kitokias nei aukščiau paminėtas atšaukimo sąlygas, kurios pateikiamos klientui užsakymo metu.

Fotografė: Julia Kivelä.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Trukmė: 1 nakvynė
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Suomija
Suomijos regionai: Vidurio Suomija
Suomijos miestai: Juveskiulė
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

439,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +439

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Lomakeskus Revontuli Oy
sales@revontuli.fi +358 14 844 8299
Lomakeskus Revontuli Oy Google 4 / (317)
Komentarai