Lėktuvo pilotavimo pamoka virš Trakų pilies

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Vilniaus skraidymo mokykla“ suteikia Jums išskirtinę pramogą - pajusti skrydžio džiaugsmą, skrendant moderniu sportiniu lėktuvu.

Patyręs pilotas pasirūpins, kad skrydžio pojūtis būtų įspūdingas. Taip pat Jums bus sudarytos sąlygos pasimokyti pilotuoti lėktuvą. Per manevringo lėktuvo langus atsivers pasakiška Trakų pilis ir nuostabūs apylinkių vaizdai, kurie užgniauš kvapą ir sužavės. Šis, apie 20-25 minutes trunkantis, skrydis lėktuvu privers visas mintis palikti ant žemės, atsipalaiduoti ir grožėtis vaizdais bei mėgautis nepaprastu skrydžio pojūčiu. Patirti įspūdžiai džiugins dar ilgai!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 20-25 min. trukmės skrydis moderniu sportišku dviviečiu lėktuvu 1 asmeniui

Svarbu:

Asmenys iki 18 m. pasinaudoti paslauga gali turėdami tėvų/globėjų sutikimą. Skrydžiai vykdomi tik esant palankioms oro sąlygoms. Sveriant daugiau nei 100 kg informuoti registracijos metu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Vilniaus skraidymo mokykla“ , Paluknys , Trakų r. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 20-25 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: 04.01-10.01
Šalis: Lietuva
Miestas: Trakai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

99,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +99

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Vilniaus skraidymo mokykla
+37060040040
Vilniaus skraidymo mokykla Google 3 / (5)
  • Likome labai nusivylę šios mokyklos organizavimu. Turėjome dovanų kuponą skrydžiui virš Trakų, tačiau atvykę į vietą sutartu laiku turėjome laukti 1,5 val, nes dar keliems žmonėms buvo rezervuotas tas pats laikas. Skridimo trukmė paskutiniams buvo sutrumpintas iki 15 min, nors prieš su pakilimu ir nusileidimu žmonės buvo skraidinti apie 30 min. Visiškai sugadintas vakaras ir nekokie įspūdžiai. Nerekomenduojame šios paslaugos!
  • Nupirkome kuponą-dovaną 1 valandos skrydžiui, turėjo būti gimtadienio staigmena, bet gavosi nelabai maloni patirtis. Nes pilotas nepaklausė ar gali atlikti staigesnius ar galbūt akrobatinio tipo judesius, kurių užteko keleto, kad žmogui pasidarytų bloga ir po apytiksliai 25 minučių lėktuvas jau buvo ant žemės. Tai ne tik žmogus nespėjo pasigrožėti vaizdais danguje, bet ir pasidarė taip silpna, kad prireikė dar gerų keletos valandų atsigauti, kad nebepykintų ir nebesisuktų galva. Plius visiškai nepasiruošę pilotai ar personalas suteikti pagalbos, pvz. tabletės nuo pykinimo ar pasiūlyti vandens. Tokia mūsų nelabai smagi gimtadienio staigmenos patirtis.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!