Aikido treniruočių abonementas suaugusiems Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Aikido aikikai asociacija „Sūkurys“ kviečia išbandyti vieną iš gražiausių šiuolaikinių Japonijos kovos menų kartu su profesionaliais, kvalifikuotais treneriais. Treniruočių salės yra erdvios, padengtos kokybiška treniruotėms skirta grindų danga (tatamiais), salėse yra patogios rūbinės ir dušai. Salės yra įsikūrusios patogiose Vilniaus miesto vietose, šalia kurių yra visuomeninio transporto stotelės bei erdvios automobilio stovėjimo aikštelės.

Aikido, tai yra unikali fizinio ir dvasinio tobulėjimo sistema. Aikido stengiamasi puolimą priimti, o ne blokuoti. Pagrindinė Aikido užduotis – susilieti su puolančiojo judesiu ir jį pratęsti, kontroliuojant ir nukreipiant atakos energiją. Treniruotės metu Jūs susipažinsite su šiuo kovos menu iš arčiau ir išbandysite įvairius dar nematytus pratimus, pasimokysite savigynos bei kvėpavimo pratimų. Treniruotės metu turėsite išskirtinį trenerio dėmesį. Treneriai patars, kaip greičiau pasiekti trokštamo rezultato. Treniruotėje galite apsilankyti ryte arba vakare. Po treniruotės garantuojame puikią savijautą ir gerą nuotaiką!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 8 aikido treniruotės 1 asmeniui, pasirinktinai 1 val. arba 1 val. 30 mi
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Sūkurys“, Verkių g. 31C, Vilnius; Kęstučio g. 41A, Vilnius; Bubilo g. 8, Vilnius (Balsių progimnazija); Žalgirio g. 108– 2 ir 3 A., Vilnius
Trukmė: 1 val. - 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Laisvos ilgos kelnės, sportiniai marškinėliai arba kimono. Turėti šlepetes, kad iš rūbinės iki salės nereikėtų eiti basomis.
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

75,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +75

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Sūkurys
+370 612 00688
Sūkurys Google 4.9 / (19)
  • Labai profesionalus Aikido klubas, įkvepiantis treneris Vytautas bei kiti pažengę klubo nariai. Prisijungti gali kiekvienas, nepriklausomai nuo amžiaus ir patyrimo. Yra įvairių grupių ir laikų. Labai šiltas ir draugiškas kolektyvas. Be to, gera lokacija Ogmios mieste, patogi salė ir rūbinė (su dušu). Rekomenduoju!
  • Tikrai graži vieta, malonūs žmonės ir puikus Sensėjus. Man patinka šis Dojo ?
  • Aikido - "the way of harmony with universal energy", gyvenimo būdas, mąstysena ir filosofija, puiki instruktorių komanda padeda tapti "keliautojais per save ir visur, nes VISATA priklauso mums" :) . Įveikti šios dienos sunkumus, kovoti su stresu, ir vėl būti mokiniu... Kiekvienas narys iš "Sūkurio" išsineš tai, kas asmeniškai naudinga ir reikalinga. Sėkmės.
  • Linksmas ir išmintingas treneris. Gera nuotaika.
  • Geriausia vieta praktikuoti Aikido Vilniuje.
Komentarai