Knygų vaikams ir paaugliams parduotuvės „Nieko rimto“ dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Nieko Rimto" – tai vaikams ir paaugliams skirtų knygų leidykla, kurioje visi (net ir suaugę!) ras knygą, atviruką, puodelį ir kitą mielą smulkmeną, kuri ilgam nutūps į širdį.

Daugybė atvirukų, knygų, puodelių, žaidimų ir kitų mielų smulkmenų – dovaną bet kuria proga bet kuriam asmeniui čia ras kiekvienas! Apsižvalgykite ir išsirinkite sau tinkamiausią. Dabar – pats geriausias metas palepinti save arba nudžiugti išvydus artimo žmogaus šypseną.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos prekės iš internetinės parduotuvės niekorimto.lt už dovanų čekio vertę

Svarbu:

Dovanų kuponas galioja tik internetinėje www.niekorimto.lt parduotuvėje. Atsiųskite kupono rezervacijos kodą info@niekorimto.lt ir Jums bus atsiųstas naujas kodas, kurį panaudosite www.niekorimto.lt. Jei prekių suma didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Internetinė parduotuvė www.niekorimto.lt Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Visa Lietuva
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 10 iki 100 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +10

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Nieko rimto
Atsiųskite kupono rezervacijos kodą info@niekorimto.lt ir Jums bus atsiųstas naujas kodas, kurį panaudosite www.niekorimto.lt.
Nieko rimto Google 4.9 / (18)
  • Nuostabi leidykla, kiek meilės, širdies įdėta į knygas. Knygelių siuntimas buvo žaibiškas, o dėžutės koks mielumas ❤️ apie viską pagalvota nuo A iki Z. Sėkmės ir ačiū visai komandai :)
  • Tvarkinga, maloni aplinka, jauku.
  • Neįtikėtinai gera patirtis, esu pastovi jų klientė - nerealios knygutės įvairaus amžiaus vaikams - nuo kūdikio iki paauglio ir vyresnių ;) Kas paskatino parašyti atsiliepimą - kaip komunikuoja su klientais, pavyzdys visiems. Tikrai rekomenduoju pirkti ir siųstis knygas tiesiai is šios leidyklos. Ačiū, kad esate ??
  • Mielų ir estetiškų, puošnių suvenyrų parduotuvė. Knygų leidykla. Labai gražiai iliustruotos knygos. Gera vieta dovanoms sau ir kitiems.
  • Ačiū šiai leidyklai už puikias knygas su nuostabiomis iliustracijomis. Šiandien daug leidėjų leidžia knygas vaikams, bet, deja, pasigendu kokybės ir kainos dažnai būna užkeltos. Leidykla "Nieko rimto" leidžia ir jau klasika tapusias knygas, kainos normalios ir bendravimas visada malonus. Leiskite ir toliau gražias knygas vaikams ir suaugusiems :)
Komentarai