Probleminės odos kraujo ištyrimo programa Kaune

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Medicinos ir estetikos klinika BIOFIRST klinika kviečia apsilankyti ir pasirūpinti savo sveikata. Išsamios įvairių sričių ilgametę patirtį turinčių gydytojų konsultacijos, daugiau nei penkiasdešimt įvairių sričių gydytojų specialistų. Patikėkite savo sveikatą tikriems profesionalams.

Mūsų oda reaguodama į nepalankius aplinkos veiksnius išsausėja, šerpetoja, pleiskanoja, taip pat gali atsirasti kitų odos problemų. Taip atsitinka dėl įvairių priežasčių, kurias šis tyrimas gali padėti nustatyti. Jo metu vieną kartą paėmus kraujo atliekama 16 tyrimų. Programos metu ištiriama: alaninaminotransferazė (GPT, ALAT), bendras kraujo tyrimas, branduolio antigenų antikūnų (angl. ANA) nustatymas, C-Reaktyvinis baltymas (CRB), dehidroepiandrosteronas (DHEA-SO4), gamagliutamiltransferazė (GGT), imunoglobulinai E (IgE), kreatininas, laisvas tiroksinas (FT4), prolaktinas, šarminė fosfatazė, lytinius hormonus surišantis globulinas (SHBG), skydliaukės mikrosominiai antikūnai (ATPO), testosteronas, tireotropinis hormonas (TTH), vitaminas D.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • probleminės odos kraujo ištyrimo programa

Svarbu:

Rezervaciją galima atšaukti ne vėliau nei likus 2 dienoms iki vizito. Prieš kraujo tyrimą rekomenduojama būti nevalgius apie 4 val., galima atsigerti vandens. Jeigu vartojate vitamino D maisto papildus, savaitę iki tyrimo nutraukite jų vartojimą, kad nebūtų iškreipti tyrimų duomenys.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „BIOFIRST klinika“, Studentų g. 37, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 15 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

125,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +125

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
BIOFIRST klinika
+370 (37) 75 08 66, +370 (37) 75 08 67, +370 (686) 40 115, +370 (620) 90 544, info@bioklinika.lt
BIOFIRST klinika Google 4.6 / (267)
  • Biofirst klinikoje lankiausi pirmą kartą po ilgesnės pertraukos. Buvau nustebinta bendravimo kultūros, registratūros darbuotojų paslaugumo, mane priėmusios gydytojos profesionalumo (gyd. S. Kontautienė), suteiktų paslaugų kokybės. Kaina taip pat maloniai nustebino. Likau labai patenkinta ir tikrai rekomenduoju šią įstaigą.
  • Klinikoje buvo atliktas Pilnas Vyro Sveikatos Ištyrimas (kraujo tyrimas). Aptarnavimas nuo administracijos iki specialisčių atlikusių tyrimą - buvo aukščiausio lygio, itin malonus ir šiltas bendravimas. Tyrimo rezultatas gautas tą pačią dieną. Rekomenduoju visiems.
  • Lankiausi pirmą kartą šioje klinikoje, akių patikrinimui, likau labai patenkinta registratūroje dirbančia darbuotoja ir pačia gydytoja, kuri patikrino akis ir viską išsamiai paaiškino. ? Rekomenduoju!
  • Aptarnavimas - idealus. Rekomenduoju visiems taupantiems laiką ir norintiems išvangti nervų tąsymo valstybinėse įstaigose. Raštiškoje apklausoje neišvengta smulkių gramatinių klaidelių - tai šiandieninės moderniosios "vadybos" problema.
  • Labai esame patenkinti profesionaliu,akių gydytojos Liutkevičienės, registracijos darbuotojų, darbu. Du aktyvūs berniukai greit rado veiklos prie vaikų staliuko, buvo vaišinami, jokių stresų ir baimių. Jauki ir rami aplinka. Rekomenduoju 100%?❤
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!