Apsilankymas pabėgimo kambaryje „Išsikrauk“ Vilniuje

Pasinaudok gimtadienio -20% nuolaida VISKAM. Su kodu: DOVANA13

Pramogų kambarys „Išsikrauk.lt“ – tai vieta, kurioje laikas prabėga linksmai ir nepastebimai greitai. Rinkitės iš indų daužymo bei galvosūkių kambarių paslaugų, kurias itin mėgsta tie, kurie organizuoja mergvakarius bei bernvakarius. Pramogų kambarys „Išsikrauk.lt“ tinka ir įmonėms komandos formavimui, gimtadienio šventėms ir visiems azartiškiems žmonėms, išsiilgusiems naujų įspūdžių!

Visų unikalių kambaryje „Išsikrauk.lt“ teikiamų pramogų metu pravedamas instruktažas ir aprūpinama visomis reikalingomis priemonėmis. Iš pirmų lūpų sužinosite patarimus, būdus ir metodus, kaip galima mėgautis pramogomis. Unikali veikla nustebins net visko mačiusius nuotykių ieškotojus. Gyvenimas trumpas – pasirūpinkite, kad patirtumėte daug linksmų akimirkų! Metas mėgautis ir nuotaikingai praleisti laiką draugų būryje.

Ieškote kur galėtumėte smagiai papramogauti su savo draugais? O gal artėja jūsų draugo gimtadienis, ir ieškote jam tinkamos dovanos? Ne bėda, nes puikų pasiūlymą mes jums turime! Pramogų kambarys „Išsikrauk“ laukia visų norinčių išlieti savo energiją, ir sudalyvauti įdomiose pramogose. Per vienos valandos trukmės apsilankymą žaidėjai bus skirstomi į dvi grupes ir bus varžomasi tarpusavyje. Kambaryje „Išsikrauk“ galite rinktis iš tokių žaidimų kaip kirvių mėtymas, indų daužymas bei daugybė kartu. Žinoma, prieš pat pramogą instruktorius jums praves išsamų instruktažą ir supažindins su visomis pramogomis.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės apsilankymas pabėgimo kambaryje „Išsikrauk“

Svarbu:

Dalyviai pramogos metu skirtomi į dvi komandas. Galima atsinešti savo gėrimus bei užkandžius. Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 3 dienom iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Išsikrauk.lt“, Ateities g. 10, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 2-12 asmenų (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

50,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Išsikrauk.lt
+37065343674
Išsikrauk.lt Google 4.8 / (64)
Komentarai
  • Patvirtintas
    Labai prastas pabėgimo kambarys. Tikrai nusivylėme. Lengvos užduotys. Yra 4 kambariai, taigi reikia išspręsti tik 4 užduotis (kas pabėgimo kambariui yra labai mažai). Tikrai nevertas kainos, nes kaina didelė, o praeinama per 20minučių. Tikrai verčiau rinktis kitą. Lėkščių daužymas smagus, bet nėra saugu, nes daužant skilo stiklas ir išlekė į stebinčius žmones, tikrai galėjo susižeisti tie, kurie tik stebėjo "saugioje" aplinkoje.
    Atsakymas: Laba diena, Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Apgailestaujame, kad pramoga nepateiso lūkesčių. Geros dienos.