Nakvynė prezidentiniame kambaryje su vakariene ir SPA „Burbiškio dvare“

Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Burbiškio dvaras - neoklasicizmo epochos perlas, užburiantis subtilumu ir elegancija. Vaizdingame Anykštos upės krante įsikūręs dvaras su įspūdingu parku iš tolo traukia akį. Dvaras alsuoja didybe ir istorija, juk ne veltui sakoma, kad senuose dvaruose gali savomis rankomis prisiliesti prie istorijos. Pamatyk praėjųsių amžių didybę savomis akimis.

Poilsio metu Jus ne tik nustebins didinga išorė, bet ir sužavės vidaus interjeras. Galėsite pasigėrėti sienų ir lubų atkurtais autentiškais darbais bei ypatinga puošmena - krosnimis su baltos glazūros ploktelėmis. 

Didingas ir istorija dvelkiantis Burbiškio dvaras turi jums itin gundantį pasiūlymą. Romantiškai kartu su savo antrąja puse apsistokie prezidentiniame ponios kambaryje, kur jūsų lauks dar neregėta prabanga ir komfortas, o atsikėlusius pasitiks itin skanūs ir sotūs pusryčiai. Dienos metu išbandykite SPA paslaugas teikiamas šio dvaro, t.y. garinė pirtis ir džiakuzi. Pasikaitinusių ir atsipalaidavusių jūsų lauks gausi dviejų patiekalų vakarienė. Tad leiskite sau truputį atsipalaiduoti ir mėgaukitės laiku dviese!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė prezidentiniame ponios kambaryje 2 asmenims;
  • pusryčiai;
  • dviejų patiekalų vakarienė;
  • 1 val. trukmės apsilankymas SPA zonoje (garinė pirtis ir džiakuzi);

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus visomis savaitės dienomis. Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Burbiškio dvaras“, Parko g. 1B, Burbiškio km., Anykščių raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Anykščiai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

350,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +350

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Burbiškio dvaras
+37061673095, rezervacija@burbiskis.lt
Burbiškio dvaras Google 4.6 / (1981)
  • Ekspozicijos puikios, nuostabus gamtovaizdis, viskas puikiai sutvarkyta, malonu pasivaikščioti po parką ...
  • Labai patiko! Visur išpuoselėta! Suoliukai balti ir švarūs (nors parke daug paukščiukų)! Takeliai tvarkingi, akmenukų skalda, nugrėblioti! Didžiulė pagarba tvarkdariams ir sodininkams. Aptarnaujantis personalas labai malonus. Didžiulis parkas vinguriuotais takeliais. Rekomenduoju.
  • Pasirūpinkit sumuštiniais ir gėrimu, jei planuojat praleist dieną. Wc yra - pritaikyta ir su spec poreikiais žmonėms - pikantiška detalė - buvusioj balandinėj - anksčiau tupėjo ten balandukai. Parkas didelis su salelių ir vandens užtvankų sistema. Marijos statula saugo vartus - ten tikrai šventa vieta- įspausta pėdutė į akmenį. Taip moka palikt pėdsakus tik šventieji. Muziejus - dvaras atstatytas, įspūdingai atrodo bokštelis- būtinai užlipkit, paklausykit muziejaus darbuotojos pasakojimų. Kitose patalpose atrasit konferencijų , pobūvių sales, senovinių triobų - mūsų senolių triobų prisiminimus. Radom ir vežimų , karietų, mašinukų užuomazgų. Senovinės amatų įrangos, mašinų. Įspūdinga tulpių ir kitų gėlyčių alėja - pataikėm žydėjimo metu.
  • Puikus dvaras šeimos poilsiui gamtoje. Gražūs ir jaukūs dvaro pastatai, įdomi patefonų kolekcija. Maloni atmosfera, begalybė tulpių, sutvarkyta aplinka, daugybė takų takelių ir įvairiausių tiltelių... Labai daug žalumos, vandens: tik turėkite sveikatos apeiti didžiulę teritoriją! Gera pasivaikščioti ir pabendrauti, pasigrožėti sukurtu ir išsaugotu gamtos grožiu bei mūsų šalies paveldu. Kelionė ir įspūdžiai Burbiškio dvare sukėlė mūsų šeimyninei kompanijai tik pakilias ir teigiamas emocijas. Senoviniai geros būklės automobiliai tikrai papuošė ,,Tulpių festivalį''. Miela buvo matyti atvykstančius ir su savo augintiniais. Kad čia galima ilsėtis ir su naminiais gyvūnais - didelis pliusas keliautojams juos turintiems.
  • Piki aplinka, gražus dvaras, įdomi ekspzicija, nuostabus vaizdas pro bokšto langus, tvenkinukai, tilteliai, parkas. Apie tulpes nebešneku - fantastiška. Išvalo smegenis nuo didmiesčio. O kas svarbiausia - ne kičas. Pakruojo dvarui mokytis ir mokytis.
Komentarai