Apsilankymas „Slaviškoje pirtyje“ Trakuose

-36%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Slėnis Trakuose - viskas jūsų savaitgalio praleidimui ir kokybiškam poilsiui. Šis sveikatinimo centras yra įsikūręs netoli Trakų ežero, todėl pro langus matyti Trakų pilis. Čia galite užsisakyti įvairių SPA procedūrų, paplaukioti valtimi ar vandens dviračiu.
 

Svajojate kur nors šiltai ir jaukia praleisti žiemos vakarą? Tuomet mes turime jums puikų pasiūlymą! Su šiuo dovanų kuponu vykite į Trakus ir pasikaitinkite karštoje „Slaviškoje pirtyje“. Kad praleistas laikas būtų dar smagesnis, pasiimkite draugus ar šeimos narius į kompaniją. Iš viso pirtyje telpa net iki 10-ies asmenų, taip kad vietos visiems tikrai užteks. 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 3 val. trukmės apsilankymas slaviškoje pirtyje 4-10 asmenų;
  • rankšluosčiai;

Svarbu:

Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 48 valandoms iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Poilsio kompleksas „Slėnis Trakuose“, Slėnio g.1, Trakai Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 3 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 4-10 asmenų
Apranga: Maudymosi kostiumėlis/glaudės ir šlepetės
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Trakai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

129,00 €

-36 %

200,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +129

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Slėnis Trakuose
+370 686 11136, labas@slenistrakuose.lt
Slėnis Trakuose Google 4.2 / (674)
  • Labai gražioje vietoje, labai jaukus kambarys,pusryčiai nuostabūs,rekomenduoju
  • Na tokiuose netvatkinguose apartamentuose Trakuose nesu buvusi. Wc baisus negu baisu visas nurudavęs nuo vandens ar nevalymo, dušo durelės taip gerai užsidaro, kad vonios grindys pilnos vandens liko?, kambaryje dūmų kvapas iš lauko, nors ir langai uždaryti, aplinka visiškai netvarkinga, žolė peraugusi. Kambary virdulys, puodeliai, o tai kava, arbatą savo reikia turėt reiškias nes nieko nebuvo. Tikrai nerekomenduoju už tokia vienos nakties kaina tikrai neverta. Baisu!!!
  • Labai graži vieta, žuvingas ir skaidrus ežeras, vieta ramiam poilsiui, kai kuriose vietose matosi trakų pilis. Švarus kempingas, ramūs poilsiautojai. Nepatiko, kad kempingo vietoje ryte vyko vaikų būriavimo varžybos, žmonių antplūdis truputį sutrukdė poilsį, bet nebuvo labai blogai
  • Idilisko pliazo vaizdas tik nuotraukoj. Realybej klykiantys vaikai, visur patiesti pledukai, ismetyti zaislai, gultai kietos lentos). Gaila isleistu pinigu (6eur uz zmogu ir 5eur uz automobilio statyma net ne teritorijoj)
  • Nuostabaus grožio vieta ir puiki lokacija! Labai gaila, kad nameliai "užgyventi", labai norisi atnaujinimo ir elementaraus komforto: ventiliacijos kambariuose ir WC(!) bei normaliai bėgančio vandens dušuose (tiek tolygaus spaudimo, tiek temperatūros prasme). San mazgai antruose aukštuose-labai nepatogu. Elementaraus maisto pasiruošimas nameliuose sudėtingas: tik virdulys, kelios lėkštės. Gėlynai tiek prie namelių, tiek prie kavinės - piktžolių karalystė. Beje, kempingo tetitorija bendrai švari, nušienauta, šiukšlės išvežamos kasdien. Tokia puiki vieta turėtų būti šiuolaikiška, patogi keliautojams ir besiilsintiems - gal tada ir užpildymas bus ⬆️➕️. Paplūdimio zonoj nepastebėjau šiukšlių dėžės, norisi ir tekančio vandens smėlio nusiplovimui. Rugpjūčio pradžioje savaitgalį buvo labai tuščia, vos keli ekipažai ir palapinės. Manau, kaina per didelė už esamą paslaugą.
Komentarai