Klasikinis viso kūno masažas Alytuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kasdienė rutina ir nesibaigiantys darbai išvargina, todėl kartais reikia stabtelėti ir atgauti prarastas dvasines bei fizines jėgas. Susigrąžinkite jas masažo namuose „Džonson“, kuriuose teikiamos kūną ir sielą sveikatinančios viso kūno masažų paslaugos. Masažo namuose dirba su meile dirbantys savo srities specialistai, todėl galėsite jaustis užtikrinti, kad gaunate geriausią kainos ir kokybės santykį.

Masažo namuose „Džonson“ atliekami klasikinis, aromaterapinis, atpalaiduojantis, havajietiškas, relaksacinis, limfodrenažinis, anticeliulitinis, veido ir kt. masažai, todėl tikrai atrasite sau tinkamiausią. Nesvarbu, kurį masažą pasirinksite, visada pagerinsite odos būklę, o jūsų oda taps elastingesnė, skaistesnė ir švelnesnė. Masažo namai „Džonson“ siekia dovanoti tik geriausias patirtis, todėl masažistai juose naudoja tik natūralius, iš gamtoje randamų medžiagų spaudžiamus aliejus. Pasinerkite į svaiginančių kvapų atmosferą ir mėgaukitės malonumais!

Apsilankyti Alytuje jus kviečia masažo namai Džonson. Vos įėjus į šį saloną, jus apsups visa apimanti harmonija, tobulos ramybės jausmas. Patyrę specialistai pasirūpins ne tik jūsų kūnu, bet ir gera emocine būkle, todėl galite būti užtikrinti, kad iš masažo namų išeisite jausdamiesi pakylėti. Šis dovanų kuponas jums siūlo klasikinį viso kūno masažą, kurio paskirtis yra atpalaiduoti įsitempusius raumenis, mažinti varginančius kūno skausmus, stimuliuoti kraujotaką bei geritni imunitetą. Atvykite į Džonson ir liksiste maloniai nustebę paslaugų kokybe!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės klasikinis viso kūno masažas 1 asmeniui
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Masažo namai „Džonson“, Kepyklos g. 17, Alytus Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Alytus
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

28,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +28

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Masažo namai Džonson
+370 650 97533, info@dzonsonmasazai.lt
Masažo namai Džonson Google 3.3 / (10)
  • Masažo mėgėjams.
  • Rekomenduoju. Ramybė ir atsipalaidavimas garantuotas. :) Ačiū dar kartą!
  • Kai kalbejiau tel kazkoks keistas savininkas ar kas ten per vienas vyras nenormalus
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!