Natūralios kosmetikos gamybos pamoka „Biocos“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„BIOCOS“ - tai natūralios ir aukštos kokybės kosmetikos oazė. Čia kuriama ir naudojama tik 100 % natūrali augalinė kosmetika. Prioritetas teikiamas aukštos kokybės žaliavoms ir jų subalansuotai įvairovei. BIOCOS kuriama ir naudojama kosmetika yra ne tik natūrali, bet ir efektyvi. Būkite gražios ir sveikos su biokosmetika!

Ar galime žinoti, ką būtent tepame ant odos? Ar skaitome ir suprantame kosmetikos gaminių sudėtį? Natūralios kosmetikos dirbtuvių metu „BIOCOS“ įkūrėja papasakos itin naudingos informacijos apie natūralios kosmetikos pasirinkimo svarbą ir kokių ingredientų reiktų vengti, o kokių kosmetikos priemonių ieškoti, kad būtų puoselėjama oda ir jos grožis. Atrasite paprastus ir efektyvius ingredientus iš gamtos: augaliniai aliejai, ekstraktai, gėlių vandenys. Pasigaminsite kremą ne SU vertingais aliejais, bet IŠ vertingų aliejų ir pajuskite skirtumą…Atskleiskite savo odos grožį su natūraliu kremu ir mėgaukitės natūralios kosmetikos gamyba!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. 30 min. trukmės natūraliosios kosmetikos gamybos pamoka 1 asmeniui;
  • veido kremo pasigaminimas;
  • visos reikalingos priemonės;

Svarbu:

Paslauga vykdoma paslaugos tiekėjui surinkus 3-10 asmenų grupę. Apie neatvykimą būtina pranešti prieš 24 val. iki renginio. Nepranešus, paslaugos teikėjas pasilieka teisę anuliuoti dovanų kuponą. Renginio metu gali būti fotografuojama. Jei nepageidaujate, kad būtumėte fotografuojami, prašome informuoti lektorę bet kuriuo metu iki renginio pabaigos.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Biocos academy“, Vytauto g. 6, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

45,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +45

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
BIOCOS
+37060403261, info@biocos.lt
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!