Dvariška nakvynė trijų asmenų šeimai su apsilankymu Pakruojo dvaro renginyje

-15%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Pakruojo dvaras“ kviečia turiningai ir įsimintinai praleisti laiką dvare! Pakruojo dvaro Malūnininko namo viešbutyje apsupa bajoriška prabanga bei dėmesingas aptarnavimas.

Dvariška nakvynė trijų asmenų šeimai - galimybė visiems šeimos nariams praleisti laiką kartu bei pailsėti, papramogauti. Suaugusiems bus paruošiamos specialios sutiktuvės su stebuklingu gėrimu Pakruojo dvare, o vėliau visa šeima galės sudalyvauti viename pasirinktame Pakruojo dvaro renginyje. Pakruojo dvaras - tai jūsų šansas linksmai praleisit laiką kartu.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 dvariška nakvynė Pakruojo Dvaro Malūnininko namo viešbutyje trijų asmenų šeimai (iki dviejų suaugusiųjų ir bent vienas vaikas iki 18 metų);
  • sutiktuvės viešbutyje „Pakruojo Dvaro Malūnininko namo viešbutyje“ su Barono fon Roppo paslaptingu gėrimu (suaugusiems);
  • pusryčiai;
  • apsilankymas pasirinktame Pakruojo dvaro renginyje;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis. Dovanų kuponas negalioja apsilankymui „Šviesų festivalyje“. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Atvykimas nuo 15 val. Išvykimas iki 12 val. Galėsite rinktis apsilankymą viename iš šių renginių: „Gėlių festivalis“ (vasaros sezono metu kiekvieną dieną), „Istorinis nuotykių parkas“ (savaitgaliais, ne sezono metu), Gastronomijos ir aludarystės festivalis – „Bumbulinės“ (vasaros sezono pabaigoje (vieną savaitgalį).  Informaciją apie vykstančius renginius galite rasti www.pakruojo-dvaras.lt.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Pakruojo dvaro Malūnininko namo viešbutis, Karčiamos g. 9, Pakruojo km., Pakruojo raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 3
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Pakruojis
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

159,00 €

-15 %

186,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +159

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Pakruojo dvaras
+370 686 65055, hotel@pakruojo-dvaras.lt
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Atsiliepimai apie
  • Praūžus šventėms visad ateina ramybės laikotarpis, atsiranda daugiau laisvo laiko. Tad norisi nuveikti kažką prasmingo ir smagaus, kas tiktų ir vaikams, ir suaugusiems. Ilgai nesvarstę nusprendėme pasinaudoti Dovanų salos kuponu ir nuvykti i Pakruojo dvarą. Girdėjome daug gerų atsiliepimų apie Didžiuosius Kinijos žibintus. Norėjome savo akimis pamatyti ar jie tikrai verti šių kalbų. Na ir ką gi, likome apžavėti! Net nesitikėjome, kad pasitiks ne tik įstabieji žibintai, bet ir mugė, koncertas, įvairios degustacijos. Parfumeris, kostiuminė, fotoateljė, baudžiavos laikų bausmių muziejus tai tik keletas pramogų, kurias siūlo Pakruojo dvaras. Mažuosius pasitiko Kalėdų senis, įvairūs pasakų herojai, pavyko pamatyti arklius žirgyne. Nenorintys šurmulio galėjo rinktis jaukias kavines ar tiesiog apsistoti nuostabiame Pakruojo dvare, kuris atspindi istoriją, senuosius laikus. Jaukūs kambariukai iki smulkiausių detalių įrengti pagal tų laikų dvariškių gyvenimą. Pakruojo dvaras taip pat siūlo SPA procedūras, po kurių jausitės atsipalaidavę ir pailsėję. Mes vykome žiemos laikotarpiu, tačiau neabejoju, kad ir kitais metų laikais ten galima smagiai praleisti laiką. Dvaro teritorija yra didelė, vien ją apeiti yra įdomu. Taip pat, kaip ir minėjau, yra siūloma įvairių veiklų bei pramogų. Tai puiki vieta norintiems pailsėti bei pakvėpuoti grynu oru. O laikas, praleistas kartu su šeima, artimaisiais yra pats vertingiausias!
    Atsakymas: Sveiki, Monika, dėkojame Jums už tokį išsamų atsiliepimą. Džiaugiamės, kad puikiai praleidote laiką. Gražios dienos!