2 nakvynės šeimai apartamentuose „Ursula Royal Apartments“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Unikalūs, išskirtinio dizaino, elegancija ir prabanga dvelkiantys apartamentai „Ursula Royal Apartments“ yra įsikūrę Druskininkų centre, šalia pagrindinės miesto turgavietės, kur visais metų laikais rasite šviežių sezoninių produktų. Visiškai naujai įrengtus apartamentus sudaro: vienas dvivietis, du keturviečiai ir vienas šešiavietis. Vienu metu gali apsistoti iki 16 svečių.

Apartamentuose „Ursula Royal Apartments“ jausitės kaip namuose, nes rasite viską, ko gali prireikti poilsiui:  kabelinę TV, kad neprailgtų vakarai, bevielio ryšio internetą, kad neprarastumėte naujienų pulso, patogias lovas, virtuvę su pilna įranga, indų bei įrankių komplektais - visa tai leis mėgautis jaukia, Jums sukurta atmosfera. Apartamentai yra patogioje vietoje, tad lankomiausias vietas galėsite aplankyti nuomojamais dviračiais arba pėsčiomis.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės dviejų miegamųjų apartamentuose šeimai (3-4 asmenims)

Svarbu:

Atvykimas galimas visomis savaitės dienomis. Dovanų kuponas negalioja gruodžio 20 d. – sausio 15 d., vasario 15 d – vasario 28 d., kovo 20 d. - kovo 30 d. Vasaros metu užimtumas labai didelis, registruotis siūloma bent prieš keturias savaites. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Vaikams iki 2 metų nakvynė nemokama, jei miega su tėvais vienoje lovoje. Atvykimas nuo 14 val., išvykimas iki 12 val.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Apartamentai „Ursula Royal Apartments“, Žalgirio g. 40, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 3-4
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

180,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +180

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Ursula Royal Apartment
+37068603069
Ursula Royal Apartment Google 4.7 / (110)
  • Arti centro, gera vieta, geri apartamentai, labai jaukūs, gerai įren gtas
  • Puikūs apartamentai, tik dušo šlanga varva nes nėra tarpinės, ir reiktų atkreipti dėmesį į dulkes, bei išskalbti naktiniais užuolaidas, nes daugoka ant jų dėmių. Bendrai tikrai geri, jaukūs, šilti apartamentai
  • Apartamentai gražūs ir jaukūs, mums patiko. Gaila,kad pateikta info bookinge buvo netiksli.Užsisakėme kaip ir apartamentus su kiemeliu asmeniniu,bet gavome butą be jo antrame aukšte. O vaikščioti į pirmą aukštą ir naudotis pavėsine 3 butams,tikrai nekas :). Apartamentuose yra beveik viskas ko reik,tik ko reikėtų,tai būtinai virtuvinio rankšluostuko, burokinės tarkos ,dubenėlių didesnių pvz salotoms ruošti. Vonios kambaryje,dušo žėle būtų privalumas dušo kabinoje. Beja,labai gerai būtų,kad kaip atvažiuoja suaugę,be mažų vaikų,kad lovytės vaikiškos apartamentuose nebūtų. Nes ji tikrai nekažką atrodo :). Yra kieme nemokama aikštelė automobiliams. Maža labai ji,bet vis geriau nei nieko :). Šalia daug parduotuvių,turgus bet iki centro,nemažas gabaliukas pėstute. Ar važiuočiau dar kartą? Tikrai taip :)
  • Puiki vieta šeimos atostogoms. Geri apartamentai, švara tvarka 10 balų. Atoki terasa, grilis. Toloka nuo centro.
  • Labai faini apartamentai, gražiai įrengti, tik virtuvėje galėtų būti daugiau indų. Be to, prieš mums atvykstant apartamentų valymas buvo darytas taip skubotai, kad dušo kabina ir kriauklė vonioj visai nevalytos liko... Ant veidrodžių pirštų antspaudai, o indu teko persiplaut iš naujo :/
Komentarai