Express veido odos atjauninimas lazeriu klinikoje „Amber Esthetic“ Kaune

-29%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Amber Esthetic profesionali dermatologija leis patobulinti savo išvaizdą specialiomis procedūromis. Puoselėkite savo grožį bei palepinkite save!

Atsinaujinkite! Procedūros metu skatinama regeneracija ir aktyvinama kolageno sintezė. Odos būklė gerėja, stabdomi senėjimo procesai, oda tampa stangri, dingsta raukšlės. Procedūra atliekama Gentle Max Pro Nd YAG lazeriu ir yra neskausminga. Rezultatai matyti jau po pirmos procedūros!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 45 min. trukmės Express veido odos atjauninimas lazeriu 1 asmeniui

Svarbu:

Rekomenduojama 24 val. prieš procedūrą netepti ant odos kremų ar kitų priemonių, kurių sudėtyje yra vandens (drėkinantys, maitinantys kremai, serumai, ar losjonai). Rezervaciją galima atšaukti likus 24 val. iki procedūros.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Amber Esthetic“ lazerinės ir estetinės dermatologijos klinika, Popieriaus g. 16, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 45 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Veido
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

250,00 €

-29 %

350,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +250

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Amber esthetic
+37061363855, info@amberesthetic.lt
Amber esthetic Google 4.7 / (63)
  • Rekomenduoju, profesionali komanda, kuri puikiai parenka geriausią sprendimą! Išskirtinis dėmesys, įsiklausymas į kliento poreikius, išsami konsultacija ir profesionaliai suteikiamos paslaugos.
  • Puiki klinika. Jauku . Malonus bendravimas, pradedant registratūra. Miglė atliko HydraFacial procedūrą . Koks kruopštus jos darbas ! Rezultatas akivaizdus . Iki pasimatymo !
  • Užsiregsitravau prieš grįžimą į Lietuvą Profilo procedūrai. Atvykus į procedūrą, man pasakė, kad jie neturi produkto ir nepadarys man tos procedūros. Tada pradėjo siūlyti kitas procedūras kurių kaina žymiai didesnė. Ir kurių efektas ne toks kokio man reikia. Niekas neįspėjo, niekas neperspėjo, niekas nesusisiekė. Pasako 19val vakaro atvykus į procedūrą. Kai nebeturiu galimybės apsilankyti kitur ! Nusivyliau ir niekam nerekomenduosiu!!!
  • Pirmiausia komplimentai Amber Esthetic personalui pasakyti gyvai, nes man tai svarbiausias dalykas. O tiems kas svarsto ar eiti į aktualias procedūras, tai manau užteks pirmo vizito klinikoje, kad pajausti, kad dirba profesionalai. Žinau, sakysite visur tokie dirba, bet čia ne komentarais vadovautis, o gyvą kontaktą su jais turėti ir klausimų nebekils. Aš lankiausi Kaune pas Miglę. Tokia “žemiška”, paprasta ir patikima. Jausmas toks. Ir tai ne pirmas vizitas, kad sakyčiau “gal pasisekė”. Labai draugiška, maloni aplinka. Sugrįšiu!
  • Esu ilgalaikė šios klinikos klientė ir kiekvieną kartą ateinu su pasitikėjimu, kad mano oda rūpinsis kompetetingi specialistai. Savo srities profesionalai, malonus bendravimas, profesionalios priemonės ir nuoširdus rūpestis klientais - tai, kas vis skatina sugrįžti į Amber Esthetic. Esu ypač dėkinga specialistei Miglei, kurios procedūrų, žinių, patarimų ir tinkamai pagal veido odą parinktų priemonių dėka, veido oda atrodo nepriekaištingai.
Komentarai