Romantiška nakvynė su vakariene viešbutyje „Grėjaus namas“ Kėdainiuose

-30%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

3* viešbutis-restoranas „Grėjaus namas“ - tai ramybės oazė pačioje Kėdainių miesto senamiesčio širdyje. Čia Jūsų laukia svetingas sutikimas ir malonus laiko praleidimas.

Romantiška nakvynė su maitinimu - būtent tai, ko reikia norint maloniai bei jaukiai praleisti laiką kartu su savo antra puse. Atvykite į „Grėjaus namas“ Kėdainiuose, nes čia jūsų laukia nakvynė liukso klasės kambaryje bei gardūs pusryčiai, soti vakarienė dviems viešbučio restorane.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė liukso klasės kambaryje 2 asmenims;
  • gardūs pusryčiai;
  • vakarienė dviems restorane (karštas patiekalas, desertas ir pasirinktas gėrimas);

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis. Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis - restoranas „Grėjaus namas“, Didžioji g. 36, Kėdainiai (privažiavimas iš Smilgos 8A, Kėdainiai) Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Kėdainiai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

95,00 €

-30 %

136,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +95

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Grėjaus namas
hotel@grejausnamas.lt, +37069959728
Grėjaus namas Google 4.3 / (1381)
  • Labai puikus aptarnavimas! Ačiū padavėjui Dominykui už aukšto lygio aptarnavimą. Tikrai sugrįšime!
  • Pasirinkome apsilankyti dėl agurkinių ledų, pateikimas gražus, dienos pietūs buvo skanūs, vakarienei vaikams patiko burgeriai, desertai, jaukus kiemelis pasisėdėjimui, vieta patogi. Viešbučio kambarys nenudžiugino.
  • Vakarieniavome su tėvais šitame restorane. Užsisakėme žuvį, jautienos kepsnį ir salotas. Maistas buvo labai skanus, atmosfera puiki, ir aptarnavimas draugiškas. Tikrai rekomenduočiau.
  • Šventėme restorane tėvų "Auksinių vestuvių " jubilejų. Viskas nuostabu, nuo svečių sutikimo, iki išlydėjimo. Visi valgėme skirtingus karštus patiekalus , žuvį, vištieną, antieną, šonkaulius, jaučio pažandę. Visi patiekalai pasak svečių puikiai pagaminti! Atskiras ačiū barmenui Edvinui, kuris ne tik profesionaliai atliko savo darbą, bet ir puikiai rado bendrą kalbą su vyresnio amžiaus svečiais. Ačiū ir sėkmės!
  • Lankėmės restorane, tikėdamiesi skaniai pavalgyti ir smagiai praleisti laiką iki suplanuotos pramogos. Blogiausia buvo tai, kad užsakyto maisto reikėjo laukti pusantros valandos, nors tuo metu restorane tikrai nebuvo daug žmonių. Po tiek laiko buvo atneštas tartaras, kurį pagaminti tikrai neužima tiek laiko. Pagrindinius patiekalus atnešė po maždaug 20 minučių (jaučio žandus ir vištieną). Viskas būtų ok, maistas kaip ir skanus, bet tikrai nevertas laukti tiek laiko, skonis 6/10. Vakarienė užtruko daugiau nei dvi valandas, nors tikėjomės pakankamai greitai pavalgyti. Apie užsakytą desertą (agurkų ledus) per tą laiką net spėjom pamiršti, nes jau norėjosi kuo greičiau išeiti po pagrindinių patiekalų, nes pradėjo spausti laikas. Džiugu, kad prieš atnešant desertą paprašėme sąskaitos, tad gana greitai atsiskaitėme, nes per visą apsilankymo laiką padavėja buvo priėjusi lygiai vieną kartą. Nesužavėjo ir tikrai nesugrįšim, nes akivaizdu, jog virtuvė turi problemų, su kuriomis nesusitvarko. Svarbu paminėti, kad tik atvykus buvo išvardintas gana ilgas sąrašas patiekalų, kurių restoranas tądien neturėjo, nors meniu tikrai nėra platus. Prieš apsilankant, rekomenduoju įvertinti tai, kiek laiko tądien galite skirti savo apsilankymui šiame restorane. :)
Komentarai