Kino kuponas į „Forum Cinemas“ vienam

-16%
Top Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Forum Cinemas“ - vieta, kur susirenka gero kino mėgėjai. Atvykite čia su šeima, draugais, antra puse, ar galiausiai vienas - platus filmo žanrų pasirinkimas nepaliks jūsų be gero filmo!

Dovanokite meilę, džiaugsmą, juoką ir magiškus įspūdžius! Kuponas, kuris nukels Jus į užburiantį kino pasaulį. Galėsite pamatyti naujausius filmus pasirinktame mieste Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Dalelė magijos Jums – tik su „Forum Cinemas“!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • apsilankymas pasirinktame filmo seanse 1 asmeniui

Svarbu:

Dovanų kuponas turi būti pakeistas į norimo konkretaus filmo seanso bilietą kino kasose, pateikus kasininkui. Dovanų kuponu atsiskaityti internetu galimybės nėra. Kuponas galioja į visus reguliarius kino seansus bei 3D filmus (norint apsilankyti LUXE, iSCAPE ir iSCAPE VIP kino salese - reikia apmokėti kainos skirtumą paslaugos teikėjui.) Jei pasirinktame seanse nebėra laisvų vietų, tuomet pasirenkamas kitas kino seansas. Šis kuponas negalioja baro skanėstams.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Forum Cinemas“, Savanorių pr. 7, Vilnius; Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas; Taikos pr. 61, Klaipėda; Aido g. 8, Šiauliai
Trukmė: priklauso nuo kino seanso trukmės
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.12.10
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

8,00 €

-16 %

9,50 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +8

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-12-10
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Forum cinemas
Registracija nebūtina. Telefonas pasiteiravimui: +370 52644764
Forum cinemas Google 4.5 / (7718)
  • Vingio kino teatras - klasika. Kaip ir buvęs "Lietuvos", deje. Tikiuosi gyvuos "Vingis" dar ilgai ilgai ❤️ puikus, jaukus, tvarkingas, visad keliaujam čia, jei tik yra galimybė. Paskutinio apsilankymo visa šeima nepamirš - susitikimas su keliautoju Aurimu ir jo filmo peržiūra - nuostabus vakaras ir įspūdžiai ?
  • Didelis ekranas, patogios kėdės, puikus servisas garantuoja gerą laiką ir maksimalų poilsį. Rekomenduoju!!!
  • Malonus kinas dėl senų filmų maratonų ir geros atmosferos, be to ypač malonu atvykti į premjeras ar į festivvalius kai atvyksta kažkas iš kūrėjų. Taip pat pagrindinės ir didžiosios salės tikrai išnaudoja pilną potencialą per operų ir baletų translacijas. P.S. Tačiau mėgėjams kino maisto visad yra problema su eilėmis, nuolat itin didelės ir tikrai ne motyvuoja užsipirkimui.
  • Šviežiai keptų kukurūzų kepsnių, karamelės ir druskininkų skonio porcijos kainos didesnės, nei meno liaudžiai bilietų kaina. Jau norisi laikiklio popkorno porcijom už tokią kainą. Smagu tai, kad kalorijas galima padeginti , iki salės bilekuriame aukšte lieka vienas kelias -laiptai. Ir dar - reklamos sutrumpėjo:)
  • Šudina Vingio Forum cinema bendruomenė neleidžianti pasižiūrėti filmo kuris yra nuo 16 metų. Atėjome su tėvu norėdami pasižiūrėti Napaleono Bonoparto filmą, aš būdamas 15 metų dar su tėvo "priežiūrą" galvojom galėsime pasižiūrėti, bet ne. Už kampelio, už namuko ar bet kur vaikas jaunesnis ar vyresnis gautų narkotikų,ar cigarečių ir taisyklėse aiškiai pabrėžta, kad cigaretės yra leidžiamos tik asmenims nuo 18 metų. Šiais laikais reikia jau piratuotis filmus, kad galėtum be jokiu trukdžių pasižiūrėti ramiai filma kuriame parodo tik kazkokia sekso scena kuri tsg NE PRIE KO. Tikrai ne esu matęs 100 sekso scenu ir laizosi ir pisasi. Žinokite tokia visuomenė tik dar blogesnė ir man kyla klausimas: Kas bus ateityje? - Ar, kad savo mėgstamiausia gazuota gėrimą kurį gėrė vaikai nuo 8 metu bus galimas tik nuo 16 metų irgi?
Komentarai