Plaukelių šalinimas (viršutinė lūpa + smakras) diodiniu lazeriu Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Pinkova grožio procedūros gali patobulinti ir pakeisti jūsų įvaizdį. Jeigu išties rūpinatės savo grožiu, ir tikitės profesionalių paslaugų, užsukite į šią kliniką ir išsirinkite jums tinkamiausią.
 

Išpuoselėtas veidas – svarbiausia kiekvienai moteriai! Tuo pasirūpins profesionalai su diodiniu lazeriu. Tad galėsite džiaugtis nepriekaištinga išvaizda!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 20 min. trukmės plaukelių šalinimas diodiniu lazeriu nuo viršutinės lūpos ir smakro 1 asmeniui

Svarbu:

Rezervaciją atšaukti galima likus 1 dienai iki procedūros. Prieš plaukelių šalinimą lazeriu reikia: vengti saulės poveikio mažiausiai 2 savaites; nuskusti sritį, kurioje bus šalinami plaukai (TIK su skutimosi putomis), be jokių epiliatorių / depiliatorių / skutimosi kremų; vengti bet kokių apsauginių kremų nuo saulės; nesimaudyti karštoje vonioje ar duše. Kontrindikacijos: cukrinis diabetas; pūslelinė infekcija; varikozinis venų išsiplėtimas; ūmus alerginis procesas; nėštumas ir žindymas; bet kokia virusinė infekcija; onkologinės ligos; traumuota oda; daugybiniai apgamai ant kūno; epilepsija; tikrasis fotodermatitas; endokrininės sistemos sutrikimai.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Pinkova Klinika“, Rinktinės g. 16, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 20 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Veido ir galvos
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

55,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +55

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Pinkova
+370 67622976
Pinkova Google 4.9 / (60)
  • Esu sužavėta viso kolektyvo nuoširdumu ir atsidavimu savo darbui. Nuoširdus Ačiū kosmetologei Katerynai ir lazerių specialistei Ritai. Aukščiausias lygis! Rekomenduoju 100%.
  • Jauki aplinka, švara ir higiena, puikus aptarnavimas, geras paslaugų kainos ir kokybės santykis. Tikrai niekuo nenusileidžia save brukte brukančioms prabangioms klinikoms.
  • Atėjus šalintis plaukeliu ant veido pas spec. Rita atliko procedūra ir net neperspėjo jog šviesus plaukai nepasišalins o buvo tik šviesus plaukeliai. Atliko procedūra per max 5 min paėmė pinigus ir visogero. Nei patarimo nei rekomendacijų. Labai neprofesionalų! Nusivyliau! Nerekomenduoju!
  • Jau ne pirmą kartą lankausi šioje klinikoje pas meistrę Vera Gerasimčik-Pulko. Meistrė puikiai, profesionaliai, įvertinant mano veido ypatybes atliko savo darbą. Esu tiesiog labai labai laiminga, kad pagaliau atradau, tai ko ilgai ieškojau ir pasiekiau puikių rezultatų. Ačiū Jums, kad esate!
  • Šiandien lankiausi pirmą kartą PINKOVA klinikoje, esu labai patenkinta nuo priėmimo iki pat paleidimo ? pati kliniką sterili vadovaujasi visų higienos normų. Lankausi pas meistre Vera Gerasimčik- Pulko atlikome veido šveitimą anglimi. Pagal savo patirtį galiu pasakyti, kad tai geriausia meistre iš visų kosmetologiu pas ką esu lankiusi ? pagaliau atradau savo ? Vera, savo srities specialistė aptarėme viską išsiaiškinome ir aptarėme viską kas man rūpėjo ir kas mano veidui tinką kas netinka kokias procedūras mano veidui patartinos kokios ne kokia kosmetiką nauduoti o kokios ne. Ačiū Jums Vera nuo šiandienos esu pastovi Jūsų kliente o Jus mano širdije ❤ labai ilgą laiką ieškojau tokios specialistės ?❤
Komentarai