Šeimos portreto fotosesija studijoje Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Kai žiūrėdami į portretą mes norime grožėtis, stebėtis, klausti „kodėl?“, prisiminti kaip tuo metu žmogus jautėsi – tik tuomet žinau, jog sukurta fotografija bus brangi ir po daugelio metų. 

Mane įkvepia žmonės, jų istorijos ir svarbiausia – veidas. Ateinant fotografuotis, nereikia nustebinti gebėjimu pozuoti. Būkite atviri kūrybai, o visu kitu bus pasirūpinta“, - dalinasi mintimis fotografė Aurelija.

„Šeimos fotosesija – tai apsikabinimai! Pats geriausias jausmas prisiglausti, pasijuokti su artimiausiais žmonėmis. Einat fotografuotis pas mane į studiją nusiteikite smagiai praleisti laiką ir sukurti gražiausius Jūsų šeimos portretus, – sako fotografė Aurelija.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1-3 val. trukmės šeimos fotosesija studijoje 2-4 asmenims;
  • 12 fotografijų;

Svarbu:

Fotografijos paruošiamos per 2-5 savaites. Fotosesiją būtina rezervuoti likus mažiausiai 4 savaitėms iki planuojamos datos. Rezervaciją galima atšaukti likus mažiausiai 5 darbo dienoms iki fotosesijos. Konsultacija dėl pasiruošimo fotosesijai (telefonu, el.laiškais). Papildomo asmens įtraukimo į fotosesiją kaina 35 Eur.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Fotografė Aurelija Asinavičiūtė, Pulko g. 2, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1-3 valandos
Dalyviai (asmenų skaičius): 2-4
Apranga: Turėti 1–2 aprangos variantus.
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

200,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +200

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Aurelija Asinavičiūtė
+370 662 19 329, aurelija@lumafotostudija.lt http://lumafotostudija.lt/
Aurelija Asinavičiūtė Google 4.7 / (19)
  • Visa šeima likom labai patenkinti nuotraukomis ir fotosesijos metu sukurta smagia atmosfera :) Labai rekomenduojam!
  • Esu nuoširdžiai dėkinga Aurelijai už puikią fotosesijos patirtį. Verslo portretų fotosesija buvo mano pirmoji kada nors turėta fotosesija, todėl labai jaudinausi, tačiau Aurelija savo šiltumu kažkokiu tai būdu tą mano jaudulį "nuliūliavo", ir mano pirmoji fotosesijos patirtis buvo daug geresnė nei tikėjausi. Nuotraukas pirmąjai peržiūrai gavau dar tą pačią dieną, nors maniau, kad reikės laukti dvi ar tris dienas. Labai tikiuosi, kad mano su Aurelija keliai ateityje dar susikirs.
  • Nereali fotografe, tikra pozityvumo bomba. Ne tik padejo atsikratyti diskomforto jausmo pries objektyva, bet ir pakele nuotaika nakti nemiegojusiam ir suirzusiam klientui, t.y. man. Nuotraukos gavosi ir rimtos, ir subtilios, net pats nustebau. Pacias nuotraukas gavau jau kitos dienos ryta. Verta kiekvieno sumoketo cento ir dar daugiau!
  • Nuoširdžiai dėkoju nuostabiai fotografei, Aurelijai. Jinai tikra profesionalė, nuostabi asmenybė, o nuotraukos pranoko visus lūkesčius. Rekomenduoju!
  • Ačiū, Aurelija, už puikias nuotraukas! Nesitikėjau, bet rezultatas viršijo mano lūkesčius...:) Ir dėkui taip pat už šiltą, betarpišką bendravimą ir jaukią atmosferą prie puodelio arbatos :)
Komentarai